Obnoviť stránku

Siku Super - Mestský autobus MAN

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Siku Super - Mestský autobus MAN

SIKU je výrobca známy svojou kvalitou a precíznymi modelmi takmer všetkého okolo nás. Za svoju dlhoročnú históriu si vydobyl popredné miesto na trhu a túto pozíciu ďalej upevňuje stále novými a rafinovanejšími modelmi všetkých kategórií.
SIKU Super je edícia úžitkových vozidiel, ktoré sa vyznačujú predovšetkým dokonalým spracovaním a úplneou autentickosťou.Budete prekvapení veľkým množstvom detailov aj kvalitou použitých materiálov. Užite si reálne modely úžitkových vozidiel všetkých svetových značiek i zameraní, ktoré vychádzajú v tejto skvelej edícii.
Perfektný model mestského autobusu značky MAN je vyvedený do posledného detailu. Takýto vo väčšom vyhotovení môžete naozaj stretnúť na uliciach veľkomiest. Model je vyvedený v mierke 1:50 a je určený všetkým deťom starším troch rokov a samozrejme tiež vášnivým zberateľom i oteckom.
Parametre a špecifikácia:
Edícia:
SIKU Super
Typ:
Mestský autobus MAN
Materiál:
kov
Mierka:
1:50
Odporúčaný vek:
od troch rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Mierka

Mierka 1:50

Typ modelu

Druh modelu Civilný
Z obdobia Moderné
Kód:  HRA753u
Produktové číslo:  4006874037346

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01