Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Siku Super – Dvojposchodový linkový autobus MAN

4,8 4 hodnotení
Zľavnené -15 %
13,51 € 15,90 €

Siku Super – Dvojposchodový linkový autobus MAN

SIKU je výrobca známy svojou kvalitou a precíznymi modelmi takmer všetkého okolo nás. Za svoju dlhoročnú históriu si vydobyl popredné miesto na trhu a túto pozíciu ďalej upevňuje stále novými a rafinovanejšími modelmi všetkých kategórií.
SIKU Super je edícia úžitkových vozidiel, ktoré sa vyznačujú predovšetkým dokonalým spracovaním a úplnou autentickosťou. Budete prekvapení veľkým množstvom detailov aj kvalitou použitých materiálov. Užite si reálne modely úžitkových vozidiel všetkých svetových značiek aj zameraní, ktoré vychádzajú v tejto skvelej edícii.
Známe Berlínske linkové autobusy MAN, ktoré sa môžu chváliť dvojposchodovým vyhotovením. Kvalitné spracovanie modelu s mnohými detailmi exteriéru aj interiéru je na trhu výnimkou. Autobus sa môže stať perfektnou hračkou do detskej izby, ale tiež cenným modelom do zbierky. Model je zhotovený v mierke 1 : 87, je určený všetkým deťom starším ako tri roky a samozrejme tiež vášnivým zberateľom aj oteckom, ktorí sa radi hrajú.
Parametre a špecifikácia:
Edícia:
SIKU Super
Typ:
Dvojposchodový linkový autobus MAN
Materiál:
Kov
Mierka:
1 : 87
Odporúčaný vek:
Od troch rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Mierka

Mierka 1:87

Typ modelu

Druh modelu Civilný
Z obdobia Moderné

Vlastnosti

Vhodné na Hranie
Kód:  HRA747p
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4006874018840
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07