Obnoviť stránku

Siku Farmer – Traktor Massey Ferguson s prívesom

5 3 hodnotení
18,90 €

Siku Farmer – Traktor Massey Ferguson s prívesom

SIKU je výrobca známy svojou kvalitou a precíznymi modelmi takmer všetkého okolo nás. Za svoju dlhoročnú históriu si vydobyl poprednú pozíciu na trhu a túto pozíciu si naďalej upevňuje novými a prepracovanejšími modelmi všetkých kategórií.
SIKU Farmer je edícia vysoko kvalitných a realistických modelov všetkých obľúbených poľnohospodárskych strojov a zariadení. Všetky hračky v tomto produktovom rade sú vyrobené z kvalitných materiálov a s vysokým dôrazom na autentickosť spracovania. Mnohé z nich ponúkajú aj zábavné mechanické funkcie. Nechajte sa uniesť svetom poctivej práce – svetom farmárov a poľnohospodárov.
Ďalší z nových a veľmi kvalitných modelov – traktor Massey Ferguson s veľkým trojnápravovým prívesom Krampe. Model je vyrobený z kovu a doplnený plastovým príslušenstvom. Vlek je okrem malých častí celokovový. Pri výrobe modelu sa dôraz kladie predovšetkým na detail a bude sa preto vynímať v každej zbierke poľnohospodárskych strojov. Model je vyhotovený v mierke 1 : 87 a je určený všetkým deťom od troch rokov, ale samozrejme aj vášnivým zberateľom a hravým rodičom.
Parametre a špecifikácia:
Edícia:
SIKU Farmer
Typ:
Traktor Massey Ferguson s prívesom
Materiál:
Kov
Mierka:
1 : 87
Odporúčaný vek:
Od troch rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Typ modelu

Druh modelu Civilný
Obdobie Moderné obdobie

Vlastnosti

Vhodné na Hranie
Kód:  HRA746k
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4006874018444
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14