Obnoviť stránku

Siku Farmer - Kombajn John Deere 9680i

4,5 7 hodnotení
Cenová bomba
20,90 € Ušetríte 3 €

Siku Farmer - Kombajn John Deere 9680i

SIKU je výrobca známy svojou kvalitou a precíznymi modelmi takmer všetkého okolo nás. Za svoju dlhoročnú históriu si vydobyl popredné miesto na trhu a túto pozíciu ďalej upevňuje stále novými a rafinovanejšími modelmi všetkých kategórií.
SIKU Farmer je edícia vysokokvalitne spracovaných a realistických modelov všetkých obľúbených poľnohospodárskych strojov a zariadení. Všetky hračky tejto produktovej série sú vyrobené z kvalitných materiálov a s vysokým dôrazom na autentickosť spracovania. Ponúkajú aj zábavné mechanické funkcie. Nechajte sa uniesť svetom poctivej práce – svetom farmárov a poľnohospodárov.
Kombajn John Deere 9680i je najväčší kombajn vyrábaný v Európe. Jeho model, ktorý vám teraz predkladáme je vybavený otočnými kolesami, ktoré sú aj v detailoch rovnaké ako tie skutočné. Stroj má otočné rameno na vysypanie vymláteného zrna a pohyblivú žaciu časť, ktorú je možné sňať a naložiť na vlek, čo uľahčuje transport. Model je zhotovený v mierke 1 : 87, je určený všetkým deťom starším ako tri roky a samozrejme tiež vášnivým zberateľom aj oteckom, ktorí sa radi hrajú.
Parametre a špecifikácia:
Edícia:
SIKU Farmer
Typ:
Kombajn John Deere 9680i
Materiál:
kov
Mierka:
1 : 87
Odporúčaný vek:
od troch rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Mierka

Mierka 1:87

Typ modelu

Druh modelu Civilný
Z obdobia Moderné

Vlastnosti

Vhodné na Hranie
Kód:  HRA747h
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4006874018765

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06