Obnoviť stránku

Shifu Plugo Link - Logická hra k tabletu

Garancia najlepšej ceny
59,90 €

Shifu Plugo Link - Logická hra k tabletu

Interaktívna logická hra k tabletu

Interaktívna vzdelávacia hra Shifu Plugo Link využíva technológiu rozšírenej reality, ktorá prostredníctvom tabletu sleduje, čo dieťa postaví na magnetickú podložku, čím poskytuje spätnú väzbu na rozvíjanie príbehu na displeji. Hra využíva koncept vzdelávania STEM a na zoznámenie sa detí s logikou a priestorovou orientáciou uplatňuje hravý a nápaditý prístup. Aktívnym riešením úloh deti ľahšie získavajú vedomosti a zručnosti a lepšie si zapamätajú nové poznatky.


Kľúčové vlastnosti interaktívnej hry Shifu Plugo Link

  • Interaktívna hračka pre deti od 5 do 11 rokov
  • Magnetická podložka so slotom na pripevnenie tabletu
  • 15 magnetických šesťhranov
  • Technológia rozšírenej reality (AR)
  • Kontinuálna spätná väzba
  • Vychádza z konceptu vzdelávania STEM
  • Sprievodná mobilná aplikácia Plugo (Android, iOS)
  • Zábavné hry s rôznymi témami a stupňami obťažnosti
  • Nevyžaduje bluetooth, bez káblov a batérií

Využitie princípov vzdelávania STEM 

Vďaka aplikácii vzdelávacích princípov STEM sa zlepšuje orientácia v moderných technológiách a logika detí a uplatnenie získaných vedomostí v každodennom živote. Shifu Plugo Link taktiež zdokonaľuje kritické myslenie, sústredenie, logické uvažovanie a samostatnosť pri plnení úloh.


Inteligentná interaktívna zábava

Sprievodná mobilná aplikácia Plugo premení tablet na modernú výučbovú hračku, ktorá deťom ponúka bohatú ponuku zábavných hier s farbistými príbehmi, ktorých úrovne sú prispôsobené veku od 5 do 11 rokov. Technológia rozšírenej reality (AR) prináša okamžitú spätnú väzbu a navyše pri hre deťom neprekážajú žiadne tlačidlá, batérie ani obťažujúce káble.


Aktívne riešenie úloh

Po spustení mobilnej aplikácie Plugo deti ovládajú hry skladaním magnetických šesťhranov a každá správna odpoveď ich v príbehu posunie ďalej. Môžu skladať napríklad, tvary zvierat, stavať potrubie alebo hasiť požiar. Interaktívne prostredie aplikácie zahŕňa audiovizuálne motivačné prvky, ktoré deťom plynule a efektívne pomáhajú pri riešení úloh.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Manuálne, Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Výška hračky 15 cm
Typ programovania Pre najmenších
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Zvukové efekty
Kód:  SHIFa2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PS-SHIFU-019

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04