Obnoviť stránku

Shifu Plugo Link & Count – STEM hra k tabletu

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Shifu Plugo Link & Count – STEM hra k tabletu

Interaktívna matematická a logická hra k tabletu

Interaktívna vzdelávacia kolekcia hier Shifu Plugo Count & Link využíva technológiu rozšírenej reality, ktorá prostredníctvom tabletu sleduje, čo dieťa postaví na magnetickej podložke, čím poskytuje spätnú väzbu na rozvíjanie príbehu na displeji. Hry využívajú koncept vzdelávania STEM a na zoznámenie detí s matematikou, logikou a priestorovou orientáciou uplatňujú hravý a nápaditý prístup. Aktívnym riešením úloh deti ľahšie získavajú vedomosti a zručnosti a lepšie si zapamätajú nové poznatky.


Kľúčové vlastnosti súpravy interaktívnych hier Shifu Plugo Count & Link

  • Interaktívna hračka pre deti od 5 do 11 rokov
  • Magnetická podložka so slotom na pripevnenie tabletu
  • 2 súpravy číslic a znamienka so stojanom
  • 15 magnetických šesťhranov
  • Technológia rozšírenej reality (AR)
  • Kontinuálna spätná väzba
  • Vychádza z konceptu vzdelávania STEM
  • Sprievodná mobilná aplikácia Plugo (Android, iOS)
  • Zábavné hry s rôznymi témami a stupňami obťažnosti
  • Nevyžaduje Bluetooth, bez káblov a batérií

Využitie princípov STEM vzdelávania

Vďaka aplikácii vzdelávacích princípov STEM je u detí zlepšená orientácia v moderných technológiách, matematike a uplatnenie získaných vedomostí v každodennom živote. Shifu Plugo Count & Link taktiež zdokonaľuje kritické myslenie, sústredenie, logické uvažovanie a samostatnosť pri plnení úloh.



Inteligentná interaktívna zábava

Sprievodná mobilná aplikácia Plugo zmení tablet na modernú výučbovú hračku, ktorá deťom ponúkne bohatý výber zábavných hier s farbistými príbehmi, ktorých úrovne sú prispôsobené veku od 5 do 11 rokov. Technológia rozšírenej reality (AR) prináša okamžitú spätnú väzbu a navyše pri hre deťom neprekážajú žiadne tlačidlá, batérie ani obťažujúce káble.


Aktívne riešenie úloh

Po spustení mobilnej aplikácie Plugo deti ovládajú hry nasadzovaním dielikov na stojan a skladaním magnetických šesťhranov. Každá správna odpoveď ich posunie ďalej v príbehu. Môžu napríklad pomôcť astronautovi preletieť slnečnou sústavou, skladať tvary zvierat, alebo stavať potrubie. Interaktívne prostredie aplikácie zahŕňa audiovizuálne motivačné prvky, ktoré deťom plynule a efektívne pomáhajú v riešení úloh.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Manuálne, Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Výška hračky 15 cm
Typ programovania Pre najmenších
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Zvukové efekty
Kód:  SHIFa4
Produktové číslo:  PS-SHIFU-021

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17