Obnoviť stránku

Shifu Orboot - Interaktívny glóbus AR pre deti - Svet dinosaurov

53,90 €

Shifu Orboot - Interaktívny glóbus AR pre deti - Svet dinosaurov

Interaktívny glóbus AR pre deti – Svet dinosaurov umožní precestovať celý svet

Interaktívny glóbus AR pre deti – Svet dinosaurov je ideálny darček pre zvedavé deti, ktorý zábavným spôsobom predstaví celú zemeguľu. Prostredníctvom technológie rozšírenej reality poskytne na displeji smartfónu či tabletu zaujímavé informácie z oblasti prírody, kultúry a techniky. Rozvíja kognitívne a jazykové zručnosti detí a rovnako podporuje ich fantáziu i kreativitu. Súčasťou balenia je cestovateľský pas, pečiatka a bloček s nálepkami, aby bolo objavovanie zemegule ešte zábavnejšie.


Kľúčové vlastnosti hračky Interaktívny glóbus AR pre deti – Svet dinosaurov

  • Glóbus na výučbu pre deti od 4 do 8 rokov
  • Technológia rozšírenej reality (AR)
  • Mobilná aplikácia Orboot v angličtine (Android, iOS)
  • Vychádza z konceptu vzdelávania STEM
  • 3 D zážitky s pútavým zvukovým sprievodom
  • Viac ako 400 faktov o dinosauroch
  • Interaktívny glóbus AR pre deti má priemer 10“
  • Na činnosť nevyžaduje bluetooth; je bez káblov a batérií

Spoznávajte všetky dinosaury prostredníctvom interaktívneho glóbusu AR pre deti

V sprievodnej mobilnej aplikácii môžu deti objavovať viac ako 50 druhov dinosaurov. Poklepaním na trojrozmerné modely sa zobrazí meno dinosaura a základné informácie, ktoré sú spracované pre jednotlivé vekové skupiny detí od 4 do 8 rokov. Interaktívny glóbus AR pre deti – Svet dinosaurov poskytuje niekoľko hier a zábavných kvízov podporujúcich učenie a rozvoj zručností súvisiacich s konceptom STEM.


Vzdelávacie funkcie s využitím princípov STEM

Interaktívny glóbus AR pre deti – Svet dinosaurov sa stane výbornou vzdelávacou pomôckou do školy alebo škôlky. Vďaka premyslenému spracovaniu nezahltí deti prívalom informácií, ale naopak, učí ich aktívne pracovať s poznatkami. Deti navyše nabáda k otázkam a používaniu nových vedomostí v každodennom živote. Aplikácia komunikuje v angličtine, takže sa dobre uplatní aj pri výučbe jazykov.


Jednoduché ovládanie

Stačí si stiahnuť a nainštalovať mobilnú aplikáciu Orboot z app. Store alebo Google Play. V ďalšom kroku zvoľte jazyk a prispôsobte nastavenie zadaním veku a mena dieťaťa. Naskenujte oblasť z glóbusu v režime Explore a kliknite na 3 D model na získanie ďalších informácií. Nadobudnuté znalosti môžete následne overiť v zábavnom kvíze.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 4 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Kód:  SHIFa5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PS-SHIFU-027

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08