Obnoviť stránku

Shifu Orboot - Interaktívny glóbus AR pre deti

2,5 2 hodnotení
46,90 €

Shifu Orboot - Interaktívny glóbus AR pre deti

Precestujte s interaktívnym glóbusom Orboot celý svet

Interaktívny glóbus Shifu Orboot je ideálnym darčekom pre zvedavé deti, ktorý im zábavným spôsobom predstaví celý svet. Prostredníctvom technológie rozšírenej reality poskytne na displeji smartfónu či tabletu zaujímavé informácie z oblasti prírody, kultúry a techniky. Rozvíja kognitívne a jazykové zručnosti detí a podporuje ich fantáziu i kreativitu. Súčasťou súpravy je cestovateľský pas, pečiatka a blok s nálepkami, aby bolo objavovanie zemegule ešte zábavnejšie.


Kľúčové vlastnosti interaktívneho glóbusu Shifu Orboot

  • Výučbový glóbus pre deti od 4 do 9 rokov
  • Technológia rozšírenej reality (AR)
  • Mobilná aplikácia Orboot v angličtine (Android, iOS)
  • Vychádza z konceptu vzdelávania STEM
  • 4 D zážitky s pútavým zvukovým sprievodom
  • Viac ako 400 atrakcií a 1 000 faktov spracovaných v 8 témach
  • Okruhy tém: zvieratá, pamiatky, kuchyňa, kultúra, vynálezy, zemepis, počasie
  • Rozmery glóbusu s podstavcom 33 × 20 cm
  • Nevyžaduje bluetooth, bez káblov a batérií

Spoznávajte všetky kúty zemegule

V sprievodnej mobilnej aplikácii môžu deti objavovať viac ako 400 podrobne spracovaných atrakcií rozdelených do 8 kategórií. Poklepaním na trojrozmerné modely sa zobrazia pútavé informácie o zvieratách, pamiatkach, kuchyni, kultúre, vynálezoch a podobne, ktoré sú spracované pre jednotlivé vekové skupiny detí od 4 do 9 rokov. K dispozícii je niekoľko hier a zábavných kvízov podporujúcich učenie sa a rozvoj zručností súvisiacich s konceptom STEM.


Vzdelávacie funkcie s využitím princípov STEM

Interaktívny glóbus Orboot sa stane výbornou vzdelávacou pomôckou do školy alebo škôlky. Vďaka premyslenému spracovaniu nezahltí deti prívalom informácií, ale naopak, učí ich s poznatkami aktívne pracovať. Deti navyše podporuje, aby kládli otázky a používali nové vedomosti v každodennom živote. Aplikácia komunikuje v angličtine, takže sa dobre uplatní aj pri výučbe jazykov.


Jednoduché ovládanie

Stačí si stiahnuť a nainštalovať mobilnú aplikáciu Orboot z App Store, alebo Google Play. V ďalšom kroku vyberte jazyk a prispôsobte nastavenia zadaním veku a mena dieťaťa. Naskenujte oblasť z glóbusu v režime Explore a klepnite na 3 D model na získanie ďalších informácií. Nadobudnuté vedomosti si môžete následne overiť v zábavnom kvíze.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Manuálne, Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android, iOS
Výška hračky 33 cm
Typ programovania Pre najmenších
Špeciálne funkcie Mobilná aplikácia, Zvukové efekty
Kód:  SHIFa1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PS-SHIFU-014

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07