Obnoviť stránku

Sharp RoBoHon

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sharp RoBoHon

RoBoHon. Multifunkčný telefón, ktorý prekoná všetky vaše očakávania. Telefón tvaru ľudského tela. Telefón, ktorý vie počúvať. Telefón, ktorý vám rozumie a chápe vás a vaše potreby. Áno. Skutočne. Počujete a vidíte správne. Smartfón, ktorý vás zaručene dostane. Budete cítiť potrebu mať ho so sebou všade. Vďaka nekonečnej palete ojedinelých možností využitia sa počas veľmi krátkeho okamihu stane nepostrádateľným partnerom. RoBoHon. Viac než len telefón.

Kľúčové vlastnosti

  • Zábavný robot s funkciou telefónu
  • Volanie, email, fotografie - to všetko a oveľa viac v jednom balení
  • Chodiaca kamera, projektor, záznamník ... aj spoločník
  • Praktické ovládanie prostredníctvom hlasu
  • Operačný systém Android
  • Dvojpalcový displej na "chrbte"
  • Rýchle pripojenie cez 3G, LTE alebo WiFi
  • Výška 19,5 cm, hmotnosť 390 gramov

Verný kamarát, ktorý nezradí

Ako každý správny robot dokáže sedieť, vstávať a chodiť. To ale nie je všetko.Dokáže aj tancovať a k tancu vám dokonca pustí úžasne ozvučenú muziku.Vie počúvať, reaguje na hlas a ľudí rozpoznáva podľa tváre.Zaznamená a zobrazí vaše spomienky - či už vo forme fotografií či videa. Zabezpečí pútavé premietanie z pohodlia domova za počúvania obľúbenej hudby.Existuje vôbec niečo, čo nevie?

Ako to všetko zvláda?

Hravo a ľahko. Viac ako ľahko. RoBoHon v sebe snúbi rad jednotlivých funkcií, ktoré svojim spojením vytvárajú unikátny perfektne fungujúci celok. Ráno vás zobudí. Zastúpi váš budík a zabezpečí, že už nikdy nezaspíte a nedôjdete neskoro na dôležité záležitosti a schôdzky. Používajte ho ako obyčajný mobilný telefón a volajte buď klasicky, alebo formou hands-free. Spoľahnite sa na neho v odosielaní a prijímaní mailov či sťahovaní aplikácií.

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Programovanie pre deti

Ovládanie Mobilom, Tabletom
Podporované OS Android
Špeciálne funkcie Svetelné efekty, Zvukové efekty, Optický senzor, Reakcia na zvuk
Kód:  RBH01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11