Obnoviť stránku

Seva Jumbo Prišla púť

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seva Jumbo Prišla púť

Polytechnická stavebnica Seva je obľúbenou kratochvíľou všetkých vekových kategóriách už viac od roku 1979. Ide o kreatívnu zábavu, ktorá nie je obmedzená príliš špecifickými diely a umožňuje tak naozaj rôznorodé možnosti. Väčšina stavebníc je vzájomne kompatibilných, takže môžete tvoriť naozaj veľké diela. Zabudnite na modrobiele prevedenie - stavebnice Seva novej generácie je vyrábaná v rôznorodých, pestrých a veselých farbách. Vyberte si tú správnu edíciu práve pre vás.

Stavebnica Seva Prišla púť Jumbo obsahuje 2 stavebnice Seva Prišla púť. V boxe tak nájdete 1486 dielikov. Už teda nehrozí žiadne hádanie o kolieska a kocky.

hlavné prednosti

  • Viac ako 35 rokov na trhu
  • Nové a pestré farby
  • Rozvíja kreatívne myslenie, manuálnu zručnosť a fantáziu
  • Neuveriteľne variabilné - nechajte sa viesť svojou predstavivosťou

Dôverujte českej kvalite

Stavebnica Seva sú vyrábané v Českej republike, poctivo az láskou. Doprajte svojim deťom kvalitné spracovanie a nechajte ich užívať si precíznosť českých dielenských majstrov. 

Bezpečnosť až na prvom mieste

Hračka je testovaná renomovanou skúšobňou a spĺňa všetky požiadavky bezpečnosti a zdravotnej nezávadnosti podľa normy EN71. Stavebnica neobsahuje nebezpečné ftaláty, a tak môže byť skvelým doplnkom každej detskej izby. 

Kód:  HRAa7028
Produktové číslo:  8592812176247

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14