Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Seva Army 1

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Seva Army 1

Stavebnica Seva Army 1 je polytechnická detská stavebnica, ktorá je vhodná pre deti od 6 rokov. Poteší predovšetkým malých fanúšikov armády, ktorí si z tejto stavebnice budú môcť postaviť veci s vojenskou tematikou. Podľa priloženého návodu je možné vytvoriť napríklad vozidlo protivzdušnej obrany alebo delo ťahané džípom. Malý staviteľ si ale môže zostaviť vojenské stroje aj podľa vlastnej fantázie. Táto tradičná stavebnica umožňuje dieťaťu vytvárať si svoje vlastné funkčné zostavy, podporuje rozvoj fantázie, logiky a motorických schopností. Jej systému dieťa ľahko porozumie a stavebnice je možné kombinovať s ostatnými typmi stavebníc Seva.
Parametre a špecifikácie:
Počet dielikov:
514
Vhodné pre:
Deti od 6 rokov


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Počet dielikov

Počet dielikov 514 ks

Stavebnice a puzzle

Materiál Plast
Téma Tanky, Vojenská technika
Kód:  HRA784v
Produktové číslo:  8592812176100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16