Obnoviť stránku

SCX Advance GT3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

SCX Advance GT3

Je vaše dieťa milovník bombových automobilov? Ak áno, tak sa mu bude páčiť odolná autodráha SCX Advance GT3, výrobcom odporúčaná pre ratolesť od 8 rokov. Pretekársku autodráhu ľahko postavíte a hneď sa môžete pustiť do jazdy. Na dráhe s celkovou dĺžkou 350 cm sa dozaista pobaví nejeden vášnivý vodič. Navyše autodráha zlepšuje priestorové myslenie dieťaťa

Kľúčové vlastnosti autodráhy

  • Bezchybné vyhotovenie pretekárskeho okruhu aj autíčiek
  • Dlhé hodiny zbesilého pretekania nielen pre deti, ale aj rodičov
  • Stanovené od 8 rokov

Ide o digitálnu autodráhu, možnosť predbiehať v krížení (ovládačom riadená výhybka), na trati sa môže v jednej chvíli pohybovať až 9 autíčok, pomocou tuningovej bluetooth rovinky (predáva sa samostatne) je možné prenášať dáta z pretekov do mobilu alebo tabletu, bezdrôtové ovládače .


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Autodráhy

Typ dráhy Elektrická
Dĺžka trate 350 cm
Kód:  HRAas014
Produktové číslo:  8436572910591

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11