Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Scratch Wars – Starter Vampiria

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Scratch Wars – Starter Vampiria

Nebavia vás klasické kartové hry? Skúste túto jedinečnú zberateľskú kartovú hru Scratch Wars. Táto hra v sebe zahŕňa napínavú hru a zberateľskú vášeň. Každá karta má svoj QR kód. Hra obsahuje stovky tisíc mien hrdinov a kombinácií hodnôt vlastností. Veľkou výhodou je aj nízka počiatočná investícia, hru si bez problémov zahráte len s dvoma kartami (s jedným hrdinom a jednou zbraňou). Čo sa vo vašom balíčku skrýva je tajomstvom do posledného okamihu, karty sú totiž stieracie. Nespornou výhodou je aj ich jednoduchá prenosnosť. Zahrať si ju môžete kdekoľvek vám napadne. Hru si môžete zahrať aj cez aplikáciu, do ktorej si fyzické karty nahráte. Aplikácie pre iOS a Android potom ponúkajú množstvo ďalších funkcií. Máte už svoje karty? Tak ich zotrite a poďte sa zahrať. Balenie obsahuje základnú súpravu tretej edície Vampiria.

Kľúčové vlastnosti kartovej hry Scratch Wars – Starter Vampiria

  • Tretia edícia hry Scratch Wars
  • Nízka počiatočná investícia
  • Strategická hra, ktorá zaujme takmer každého
  • Karty sú stieracie
  • Kartovú hru Scratch Wars – Starter Vampiria môžete hrať kdekoľvek
  • Každá karta má QR kód
  • Hra aj v bezplatnej aplikácii pre IOS a Android
  • Rôzne varianty hier
  • V hre sa organizujú turnaje a ďalšie akcie
  • V praktickej plechovej škatuľke
  • Rozšírenie hry pre ešte viac zábavy

Pravidlá hry základnej hry Scratch Wars

Máte už karty pripravené? Môžeme teda začať. Vyberte si svojho hrdinu a položte ho na stôl. Na tyčke, ktorá je súčasťou balenia, nastavte pomocou posuvného ukazovateľa počet životov vami zvoleného hrdinu. Teraz je potrebné vášho hrdinu ozbrojiť minimálne jedným maximálne však 5 kolieskami so zbraňami. Teraz si vezmite jedno koliesko a zatočte s ním na tyčke. Kto má vyššie číslo, začína hru. Ten kto začína, má trošku výhodu, a preto si odpočíta dva životy. Hra začína. Zatočte s kolieskom so zbraňou, číslo ktoré padne, udáva koľko životov si váš súper musí odpočítať. Farba udáva, či váš ťah pokračuje alebo nie. Červená farba znamená koniec ťahu. Oranžová farba vám dáva možnosť voľby. Buď súperovi odoberiete životy alebo môžete točiť znovu na akejkoľvek svojej zbrani. Zelená farba vám zaistí ďalší ťah, maximálne však môžete točiť 4×. Hráči sa v ťahu striedajú. Vyhráva ten hráč, ktorý ako prvý vezme všetky životy svojmu protihráčovi.
Súprava Starter Vampiria obsahuje:
2 náhodné karty hrdinov
6 náhodných kariet zbraní
1 plastová tyčka
ramienko
1 letáčik
1 kartička pravidiel

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Séria

Herné a filmové série Scratch Wars

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Obsah balenia Karty
Minimálny počet hráčov 2

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská, Strategická
Subžáner (téma) Fantasy, Motív filmu/hry/knihy, Vojna

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Typ produktu

Typ produktu Karty
Kód:  GMERCHSW1h
Produktové číslo:  BOX-CZ-SK-4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06