Obnoviť stránku

Scottie Go! Labyrint ENG

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Scottie Go! Labyrint ENG


Scottie Go! Labyrinth – naučí deti základné programovanie

Zábavná programovacia hra Scottie Go! Labyrinth je nové dobrodružstvo obľúbeného kamaráta detí pri učení programovania – mimozemšťana Scottieho. Počas medzihviezdnej cesty je Scottie nútený pristáť na neznámom asteroide, aby natankoval. Pomôžte mu zbierať kryštály, ktoré poháňajú jeho loď a umožnite mu pokračovať v ceste. Táto hra naučí vaše detizákladné programovacie koncepty, riešiť rôzne úlohy, analyticky myslieť a v neposlednom rade prinesie hromadu zábavy.

Pomôžte Scottiemu zhromaždiť kryštály

V hre Scottie Go! Labyrinth nájdete 52 úloh s rôznou obtiažnosťou, ktoré budú výzvou ako pre začiatočníkov, tak aj pre skúsených hráčov. Hra spočíva v naprogramovaní Scottieho prostredníctvom jednotlivých úloh a programovacích blokov, ktoré do seba zapadajú ako puzzle. Výsledný program potom naskenujete do mobilnej aplikácie Scottie Go! Adventures, kde mimozemšťanScottie uvedie váš program do praxe. Po správnom splnení všetkých úloh odíde Scottie, ktorému sa už s pomocou hráčov podarilo zhromaždiť všetky kryštály na pohon lode, na ďalšiu galaktickú cestu. Súčasťou aplikácie je taktiež interaktívny základný programovací kurz.

Scottie Go! Labyrinth ponúkne zábavné programovanie v rôznych stupňoch obtiažnosti

Táto hra predstavuje inovatívnu kombináciu multimediálnej výukovej aplikácie pre mobilné zariadenia a programovanie pomocou kartónových blokov. Scottie Go! Labyrinth využíva kinestetické vnímanie, ktoré umožňuje ľahšie a rýchlejšie prispôsobenie abstraktných konceptov a podporuje skupinovú prácu. Atraktívne a návykové herné prostredie umožňuje deťom postupnezískavať nové programovacie zručnosti a rozvíjať ich algoritmickú intuíciu pri plnení úloh so zvyšujúcou sa obtiažnosťou.



Scottie Go!Labyrinth vylepšuje analytické schopnosti a logické myslenie


Rozvíja algoritmickú intuíciu

Učí riešiť zložité problémy a pomáha zlepšovať prácu v skupine

Podporuje rozvoj kompetencií vo výučbe programovania


Interaktívny kurz programovania, to je Scottie Go! Labyrinth

Hra Scottie Go! Labyrinth je určená pre deti od 6 rokov, ale môžu ju bez problémov hrať aj mladšie deti s dostatočnými znalosťami a pomocou rodičov. Scottie Go! Labyrinth je tiež ideálna na hranie v tíme o 2 – 3 deťoch, vďaka čomu sa deti naučia pracovať v tíme.

  • Hra Scottie Go! Labyrinth rozvíja programové myslenie a učí deti analyticky myslieť
  • Balenie obsahuje 57 programovacích blokov na zostavenie pokynov pre Scottieho
  • Celkom 52 úloh s rôznou obtiažnosťou
  • Scottie Go! Labyrinth je vhodná pre deti od 6 rokov
  • Súčasťou sú dve licencie pre mobilnú aplikáciu
  • Hra Scottie Go! Labyrinth je v anglickom jazyku

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Deti
Určenie Dámske/dievčenské

Čo musíte vedieť

Určenie Pre chlapcov, Pre dievčatá
Vhodné od 6 rokov

Programovanie pre deti

Ovládanie Manuálne
Typ programovania Pre najmenších
Kód:  HRAnk001850
Produktové číslo:  5906395894291

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16