Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Schleich 13793 - Kobyla andalúzska

5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,99 €

Schleich 13793 - Kobyla andalúzska

Postavička kobyly andalúzskej z kolekcie Horse Club nemeckého výrobcu figúrok značky Schleich je ručne maľovaná a vyniká svojimi prepracovanými detailmi. Figúrka s rozmermi 15,4 × 11,7 × 17,7 cm je vernou napodobeninou ozajstného zvieraťa. Spoznávajte so svojimi deťmi fascinujúci svet koní prostredníctvom postavičiek Schleich, ktoré sú vyrobené z kvalitného gumového materiálu s dlhou životnosťou. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti figúrky kobyly andalúzskej Schleich

  • Ručne maľovaná figúrka značky Schleich
  • Verná napodobenina koňa s prepracovanými detailami
  • Kobyla andalúzska je vyrobená z kvalitnej tvrdej gumy
  • Hračka je vhodná pre deti od troch rokov

Objavte zaujímavý svet andalúzskych koní

Andalúzskeho koňa začali chovať v 15. storočí na juhu Španielska a svojím vzhľadom zaujal šľachticov i kráľov. Plemeno andalúzskych koní sa stalo známe predovšetkým pre svoju odvahu a silu. V skutočnosti sa toto plemeno nazýva „Pura Raza Espanola", po slovensky „čistokrvný španielsky chov". Andalúzani sú známi svojim elegantne zahnutým krkom a mäkkou srsťou.


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 11,5 cm

Vlastnosti

Druh Zvieratká
Použitie Na hranie
Vlastnosti Nepohyblivé
Počet figúrok 1 ks
Materiál Guma

Herné súpravy

Počet kusov v súprave 1 ks

Rad

Rad Horse Club

Téma

Téma Zvieratá
Kód:  HRAjd0542
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4059433812410

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08