Obnoviť stránku

Schleich - Veľký dom na farme 42407

4,3 4 hodnotení
84,90 €

Schleich - Veľký dom na farme 42407

Práce na farme je vždy dosť a Paul s Laurou budú potrebovať pomoc so starostlivosťou o všetky zvieratká, ktoré majú na starosti. Herná súprava Schleich - Veľký dom na farme obsahuje dvojdielnu budovu so stodolou a rodinným domom. Okrem toho na vás čaká veľa doplnkov s detailne prepracovanými prvkami. Zoznámi deti nielen s hospodárskymi zvieratami, ale aj ich chovom. Hračky Schleich spĺňajú prísne normy a predpisy a sú zdravotne neškodné.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Schleich - Veľký dom na farme

  • Figúrky sú ručne maľované
  • Zoznámi deti so zvieratkami na farme
  • Súprava obsahuje veľa doplnkov
  • Neobmedzené herné možnosti rozvíjajú fantáziu
  • Herná súprava Schleich je vhodná pre deti od 3 rokov

Postarajte sa o dom aj o farmu

Postarať sa o farmu nie je jednoduché, s veľkým domom Schleich si to však môžete vyskúšať. Do stajne sa pohodlne zmestia všetky zvieratká. S navijakom musíte dopĺňať seno uložené v podkroví domu. Okná sa dajú pohodlne zatvárať aj otvárať a strecha na dome je odnímateľná. Výbeh pre zvieratká si môžete upraviť podľa svojich predstáv. Keď je všetka práca hotová, prichádza na rad odmena v podobe chutného jedla pripraveného v kuchyni, ktorá je súčasťou domu Schleich.

Rozmery:
49 × 34,5 × 14 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 49 cm

Vlastnosti

Druh Doplnkové predmety
Použitie Na hranie

Rad

Rad Farm World

Téma

Téma Zvieratá, Stavby
Kód:  HRAif10677
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4059433572987

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18