Obnoviť stránku

Schleich 15005 Tawa

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Schleich 15005 Tawa

Máte doma malého dinosaurvého nadšenca? Potom sa mu budú páčiť prepracované figúrky dinosaurov, napríklad Tawa od nemeckého výrobcu hračiek Schleich. Figúrka Schleich Tawa je ručne maľovaná a vyrobená z kvalitného materiálu, navyše tak, aby zodpovedala skutočnému tawovi. Figúrka Schleich Tawa je súčasťou zberateľskej série Dinosaurus. Nazbierajte všetkých dinosaurov, prečítajte si o nich zaujímavé informácie a preneste sa do prehistorickej prírody, kde sa rôzny dinosaury stretávali, bojovali, žili a prežívali...

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich Tawa

  • Ručne maľovaná figúrka od značky Schleich
  • Verná napodobenina tawy s prepracovanými detailmi
  • Figúrka Schleich Tawa je vyrobená z kvalitného gumového materiálu
  • Súčasť série Schleich Dinosaurus
  • Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov

Spoznajte zaujímavý svet prehistorických zvierat

S figúrkou Schleich Tawa môžete spoznať zaujímavý svet dinosaurov. Aký vlastne Tawa bol? Tawa (alebo "Slnečný Boh" v mytológii Puebla) žil asi pred 215 miliónmi rokov na území dnešného Nového Mexika v USA. Odtiaľ sa rozšíril do celého sveta. Dinosaurus bol asi 2 – 4 metra dlhý a vážil 30 kg. Tawa mal duté kosti, bol preto veľmi ľahký a rýchlejší ako ostatné dinosaury. Vďaka jeho kostre mohli vedci vyriešiť hádanku o pôvode dinosaurov.

Rozmery:
15,6 × 6,8 × 5,3 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 16 cm

Vlastnosti

Druh Dinosaury
Kód:  HRAif6696
Produktové číslo:  4055744020247

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08