Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Schleich 42344 Stajňa s koňmi a príslušenstvom v pastelových farbách

5 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Schleich 42344 Stajňa s koňmi a príslušenstvom v pastelových farbách

Vlastniť stajňu s koňmi a starať sa o ňu nie je nič jednoduché. Herný set Schleich vás ale dôkladne pripraví. Každý detail je verným napodobením skutočného žrebčína, avšak s jednou obrovskou výhodou – tento model sa dá kedykoľvek rozlične prestavovať a upravovať. Okrem zastrešenej stajne s boxami a množstvom pohyblivých častí, jazdkyne a dvoch figúrok koní sada obsahuje tiež obrovské množstvo doplnkov, ktoré celú stajňu zútulnia.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký dôraz na detail
  • Rozloženie stajne je možné ľubovoľne usporiadať
  • Set obsahuje veľké množstvo krásnych doplnkov
  • Verne napodobňuje život v stajni
  • Množstvo pohyblibých častí pridáva na autenticite

Úžasný život v stajni Schleich

Spokojná kobyla so svojím žriebätkom sa práve vrátila z prechádzky, a teraz už len obaja čakajú na to, keď ich jazdkyňa vyčeše a napojí. Medzitým sa môžu uvelebiť v jednom z priestranných boxov stajne. Tieto boxy sa dajú dokonca označiť menovkami, ktoré sú súčasťou balenia. Zastrešená stajňa je premyslená do posledného detailu. Má otváracie okná aj dvere, dá sa dozdobiť kvetináčmi s farebnými rastlinkami, alebo môžete jej strechu odňať úplne a namiesto toho s ňou zastrešiť výbeh pre kone. Veľký dôraz na detail je typickým znakom hračiek Schleich.

Rozmery:
30 × 58 × 40 cm

Odporúčaný vek:
3+ rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 58 cm

Vlastnosti

Druh Doplnkové predmety
Použitie Na hranie

Veľkosť

Veľkosť Veľký

Rad

Rad Horse Club

Téma

Téma Stavby
Kód:  HRAif1435
Produktové číslo:  4005086423442

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06