Obnoviť stránku

Schleich - Snežný vlk 42452

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Schleich - Snežný vlk 42452

Zberateľské figúrky nemeckej značky Schleich urobia radosť asi úplne každému! Či už ide o hospodárske zvieratká, dinosaury alebo mýtické stvorenia, všetky figúrky sú veľmi detailne a realisticky prepracované. Každá z figúrok je ručne maľovaná. Sú vyrobené z kvalitného a odolného gumového materiálu. Figúrky sú vhodné pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti figúrky snežného vlka

  • Zberateľská figúrka nemeckej značky Schleich
  • Prepracovaná, ručne maľovaná figúrka
  • Figúrka je vyrobená z kvalitnej a odolnej gumy
  • Mýtické stvorenie štyroch prírodných živlov
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Svet štyroch živlov

Ponorte sa do dobrodružného sveta Eldradoru plného fantastických stvorení! Eldrador je ovládaný štyrmi prírodnými živlami. Každý zo živlov má troch charakteristických vládcov. Prvým živlom je láva, ktorá je zastúpená sopečným drakom, sopečným golemom a pekelným psom. Druhý živel je kameň, z ktorého vzišlo kamenné monštrum, kamenná kostra a jaskynný medveď. Ďalší prírodný živel je voda, ktorá je ovládaná morskou príšerou, rybím monštrom a desivým Krakenom. Posledným živlom je ľad, ten je zastúpený ľadovým drakom, ľadovým monštrom a snežným vlkom.

Ľadové stvorenie

Rozhodli ste sa pre ľad? Jedným z ľadových stvorení je snežný vlk. Vďaka jeho snehobielej kožušine sa môže v snehu ľadového sveta pohybovať takmer neviditeľne! V noci veľmi dobre vidí, takže sa pred ním jeho korisť neschová ani v tme. Ostrými ľadovými hrotmi na chrbte môže nepriateľovi spôsobiť škaredé zranenie. Má taký ľadový dych, že všetka voda okolo neho ihneď zamŕza. Je skôr samotár, ale niekedy si rád na pomoc zavolá ľadového draka. Snežný vlk má rozmery 15 × 8,2 × 18 centimetrov. 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 18 cm

Vlastnosti

Typ Soška
Druh Zvieratká
Použitie Na hranie
Vlastnosti Nepohyblivé
Počet figúrok 1 ks
Materiál Guma

Veľkosť

Veľkosť Malý

Herné súpravy

Počet kusov v súprave 1 ks

Druh

Druh Figúrky

Rad

Rad Eldrador

Téma

Téma Zvieratá
Kód:  HRAif10594
Produktové číslo:  4059433467788  

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19