Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Schleich 14817 Šimpanzí mládě

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Schleich 14817 Šimpanzí mládě

Máte doma malého zvieracieho nadšenca? Potom sa mu budú páčiť prepracované figúrky divokých zvierat, napríklad Šimpanzie mláďa od nemeckého výrobcu hračiek Schleich. Figúrka Schleich Šimpanzie mláďa je ručne maľovaná a vyrobená z kvalitného materiálu, navyše tak, aby zodpovedala skutočnému šimpanzovi. Figúrka Schleich Šimpanzie mláďa je súčasťou zberateľskej série Divoká príroda. Nazbierajte všetky zvieratá z džungle, lesa, oceánu a safari a preneste sa do divokej prírody, kde sa zvieratá stretávajú, bojujú, žijú a prežívajú...

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich Šimpanzie mláďa

  • Ručne maľovaná figúrka od značky Schleich
  • Verná napodobenina šimpanza s prepracovanými detailmi
  • Figúrka Schleich Šimpanzie mláďa je vyrobená z kvalitného gumového materiálu
  • Súčasť radu Schleich Divoká príroda
  • Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov

Spoznajte zaujímavý svet divokých zvierat

S figúrkou Schleich Šimpanzie mláďa môžete spoznať zaujímavý svet divokých zvierat. Aký vlastne šimpanz je? Šimpanz je ľudoop patriaci do radu primátov. Pokrýva ho čierna alebo sivá srsť. Líca sú zvyčajne ružové a s vekom tmavnú až sčernejú. Šimpanzy sú aktívne hlavne vo dne. Po svitaní vyrážajú za potravou a 4-5 hodín denne trávia prijímaním potravy. Dávajú prednosť pohybu na zemi pred lezením po stromoch. Na noc si každý dospelý stavia hniezdo z lístia a konárov k odpočinku. Ovládajú širokú škálu výrazov tváre, telesných póz, gest, posunkov, signálov a zvukov. Vytvárajú a používajú jednoduché nástroje. Dospelý samec šimpanza má oveľa väčšiu silu než dospelý muž. Ich hlavnou potravu tvoria plody stromov, čerstvé lístie, semená, mäkká kôra, miazga, šťavnatá živica a kvety. Občas tiež kameňom rozlúskne škrupiny orechov a iných plodov. Šimpanzy sú prevažne vegetariáni, ale konzumujú tiež živočíchy. K lahôdkam z živočíšnej ríše patria termity, mravce a húsenice.

Rozmery:
6,5 × 5,7 × 5,2 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 5,7 cm

Vlastnosti

Typ Soška
Druh Zvieratká
Použitie Na hranie
Vlastnosti Nepohyblivé
Počet figúrok 1 ks
Materiál Guma

Veľkosť

Veľkosť Malý

Herné súpravy

Počet kusov v súprave 1 ks

Druh

Druh Figúrky

Rad

Rad Wild Life

Téma

Téma Zvieratá
Kód:  HRAif6690
Produktové číslo:  4055744020858

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07