Obnoviť stránku

Schleich Set jazdecký areál s koňom a príslušenstvom

5 2 hodnotení

Schleich Set jazdecký areál s koňom a príslušenstvom

Každý správny jazdec na koni musí poctivo trénovať. Pripravte sa na preteky a parkúrovú jazdu s herným setom Schleich. K dispozícii je vám okrem silného koníka a nádejného jazdca tiež celý tréningový areál s množstvom nevyhnutných doplnkov. Prekážky aj ohradu môžete ľubovoľne prestavovať tak, aby každý deň prinášal novú výzvu a nové zážitky.

Kľúčové vlastnosti

  • Nádherne spracované figúrky aj doplnky
  • Veľa jemných detailov
  • Jazdecký areál možno ľubovoľne zostavovať
  • Set je vyrobený z kvalitnej gumy
  • Obsahuje veľké množstvo pohyblivých častí

Jazdecký areál pozýva k tréningu

Súčasťou chovu koní môže byť aj pretekanie či ušľachtilý parkúr, na ktorý sa musí usilovne pripravovať. S týmto herným setom si môžete sami podľa svojich predstáv vytvoriť dráhu, po ktorej sa kôň s jazdcom budú prechádzať. Ohradu je možné rozobrať a vytvoriť z nej kruhový výbeh. Strecha jazdiarne môže slúžiť ako záštita pred nepriaznivým počasím, ale v horúcich dňoch na nej možno otvoriť strešné okná. Set obsahuje veľa detailne spracovaných doplnkov vrátane mrkvy, deky pre kone a mnoho ďalšieho.

Rozmery:
40 × 31,5 × 11 cm

Odporúčaný vek:
3+ rokov

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 40 cm
Kód:  HRAif1448
Produktové číslo:  4005086421899

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12