Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Schleich 15001 Oviraptor

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Schleich 15001 Oviraptor

Máte doma malého dinosaurového nadšenca? Potom sa mu budú páčiť prepracované figúrky dinosaurov, napríklad Oviraptor od nemeckého výrobcu hračiek Schleich. Figúrka Schleich Oviraptor je ručne maľovaná a vyrobená z kvalitného materiálu, navyše tak, aby zodpovedala skutočnému Oviraptorovi. Figúrka Schleich Oviraptor je súčasťou zberateľskej série Dinosaurus. Nazbierajte všetkých dinosaurov, prečítajte si o nich zaujímavé informácie a preneste sa do prehistorickej prírody, kde sa rôzny dinosaury stretávali, bojovali, žili a prežívali...

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich Oviraptor

  • Ručne maľovaná figúrka od značky Schleich
  • Verná napodobenina Oviraptora s prepracovanými detailmi
  • Figúrka Schleich Oviraptor je vyrobená z kvalitného gumového materiálu
  • Súčasť radu Schleich Dinosaurus
  • Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov

Spoznajte zaujímavý svet prehistorických zvierat

S figúrkou Schleich Oviraptor môžete spoznať zaujímavý svet dinosaurov. Aký vlastne Oviraptor bol? Oviraptor, prezývaný tiež "zlodej vajec", bol približne 2 m dlhý a okolo 40 kg vážiaci operený dinosaurus. Žil asi pred 75 – 70 miliónmi rokov. Oviraptor mal krátku a vysokú hlavu so zvláštne tvarovaným zobákom a veľkými pazúrmi predných končatín. Ďalšou zvláštnosťou jeho lebky bol kostený hrebeň na hlave, z poschodia mu do dutiny ústnej rástli dva kostené výrastky. Dnes sa predpokladá, že sa Oviraptor živili mäkkýšmi, najmä vodnými, ktorým dokázali silným zobákom ľahko rozlomiť schránky. Nie je však vylúčené, že sa priživovali vajcami ostatných dinosaurov.

Rozmery:
4,5 × 10,4 × 12,8 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 13 cm

Vlastnosti

Druh Dinosaury
Kód:  HRAif6691
Produktové číslo:  4055744020193

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17