Obnoviť stránku

Schleich 14816 Nosorožec indický

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,90 €

Schleich 14816 Nosorožec indický

Máte doma malého zvieracieho nadšenca? Potom sa mu budú páčiť prepracované figúrky divokých zvierat, napríklad Nosorožec indický od nemeckého výrobcu hračiek Schleich. Figúrka Schleich Nosorožec indický je ručne maľovaná a vyrobená z kvalitného materiálu, navyše tak, aby zodpovedala skutočnému nosorožcovi. Figúrka Schleich Nosorožec indický je súčasťou zberateľskej série Divoká príroda. Nazbierajte všetky zvieratá z džungle, lesa, oceánu a safari a preneste sa do divokej prírody, kde sa zvieratá stretávajú, bojujú, žijú a prežívajú...

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich Nosorožec indický

  • Ručne maľovaná figúrka od značky Schleich
  • Verná napodobenina nosorožca s prepracovanými detailmi
  • Figúrka Schleich Nosorožec indický je vyrobená z kvalitného gumového materiálu
  • Súčasť radu Schleich Divoká príroda
  • Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov

Spoznajte zaujímavý svet divokých zvierat

S figúrkou Schleich Nosorožec indický môžete spoznať zaujímavý svet divokých zvierat. Aký vlastne nosorožec je? Nosorožec indický čiže pancierový patrí medzi veľké ťažké kopytníky. Má silnú, bledosivú kožu posiatu drobnými hrbolčekmi. Koža vytvára pláty spojené hlbokými záhybmi, takže nosorožec vyzerá, ako by bol v brnení. Tento druh nosorožca má iba jeden roh. Nosorožec váži 1,6 - 2,6 t, čím patrí medzi najťažšie živé suchozemské živočíchy. Vie slušne skákať a dokáže bežať až 35 - 40 km za hodinu. Čuch a sluch má nosorožec indický veľmi citlivý, ale horšie je na tom zrak, nosorožce sú krátkozraké. Nosorožec indický je výborný plavec, ktorý sa dokonca dokáže potápať a hľadať pod hladinou potravu. Rád sa váľa v bahne, čo napomáha jeho koži a chráni ju proti parazitom, v horúcich dňoch ho bahno ochladzuje a ochraňuje proti spáleniu.

Rozmery:
13,9 × 6,7 × 4,4 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 5 cm

Vlastnosti

Typ Soška
Druh Zvieratká
Použitie Na hranie
Vlastnosti Nepohyblivé
Počet figúrok 1 ks
Materiál Guma

Herné súpravy

Počet kusov v súprave 1 ks

Druh

Druh Figúrky

Rad

Rad Wild Life

Téma

Téma Zvieratá
Kód:  HRAif6693
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4055744020841

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16