Obnoviť stránku

Schleich 42415 Karavan na kamarátske stretnutia

4,3 6 hodnotení
Super cena
58,45 €

Schleich 42415 Karavan na kamarátske stretnutia

V obytnom karavane na kamarátske stretnutia Schleich zažije nejedno dieťa veľa dobrodružstiev a zábavy. Súprava obsahuje figúrku dievčatka, koňa a veľa vybavenia a doplnkov, ktoré sú ručne maľované a vypracované do najmenších detailov. Figúrka dievčatka je plne pohyblivá, a preto môže sedieť, jazdiť na koni, chodiť, utekať a dokonca aj uchopiť rôzne predmety. Uzda aj sedlo pre koňa sa dajú zložiť. Celá hracia súprava môže byť uložená v karavane a pripravená na ďalšie dobrodružstvo. Všetky figúrky a doplnky Schleich sú vyrobené z nezávadného materiálu.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Schleich Karavan na kamarátske stretnutia

  • Karavan na tajné klubové stretnutia
  • Súprava má mnoho doplnkov a vybavenia
  • Figúrka dievčatka je pohyblivá
  • V karavane je tajná skrýša
  • Figúrky Schleich sú vypracované do detailov

Upravte si priestor podľa seba

Mnoho doplnkov karavanu Schleich je funkčných, takže si deti môžu napríklad rozložiť stôl aj slnečník a užívať si pekné počasie. V podlahe karavanu je malá skrýša, v ktorej sa dajú ukryť rôzne drobnosti. Cez slnečné dni môžete zložiť strechu a vytvoriť tak tienisté prístrešie pre kone. V karavane Schleich možno odstrániť tiež bočnú stenu a využiť ju ako veľkú terasu na posedenie s priateľmi.

Rozmery:
39 × 23 × 16,5 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 23 cm

Vlastnosti

Druh Doplnkové predmety
Použitie Na hranie

Rad

Rad Horse Club

Téma

Téma Stavby
Kód:  HRAif10664
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4055744032264

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06