Obnoviť stránku

Schleich 70509 Drak Fighter s pohyblivou čelistí

Príslušenstvo k tovaru

Schleich 70509 Drak Fighter s pohyblivou čelistí

Postavička draka Fighter z kolekcie Eldrador od nemeckého výrobcu figúrok značky Schleich je ručne maľovaná a vyniká svojimi prepracovanými detailmi. Figúrka s pohyblivou čeľusťou má rozmery 21 × 9 × 19,5 cm. Spoznajte so svojimi deťmi svet drakov vďaka postavičkám Schleich, ktoré sú vyrobené z kvalitného gumového materiálu s dlhou životnosťou. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich - drak Fighter

  • Ručne maľovaná figúrka od značky Schleich
  • Drak Fighter s prepracovanými detailmi a pohyblivou čeľusťou
  • Postavička je vyrobená z kvalitnej tvrdej gumy
  • Hračka je vhodná pre deti od troch rokov

Spoznajte bájny svet drakov

Svet drakov a Griffinov ponúka množstvo stretnutí so svojimi priateľmi aj nepriateľmi. Zo všetkých drakov je Fighter najsilnejší a najdivokejší. S jeho neuveriteľnou silou a jeho ostnatým chvostom môže spôsobiť obrovské škody. Žiadny z drakov nie je rovnaký. Fighter má navyše aj pohyblivú čeľusť. Navyše je veľmi agresívny a rozhodne sa nevyhýba žiadnemu konfliktu. Je veľmi pomalý, nie veľmi šikovný, ale o to viac je tvrdší a agresívnejší. Fighter je stále hladný a zje všetko, čo zachytí.

Parametre a špecifikácia

Výška hračky

Výška hračky 21 cm
Kód:  HRAjd0527
Produktové číslo:  4005086705098

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07