Obnoviť stránku

Schleich 15003 Therizinosaurus

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
21,90 €

Schleich 15003 Therizinosaurus

Máte doma malého dinosaurieho nadšenca? Potom sa mu budú páčiť prepracované figúrky dinosaurov, napríklad therizinosaurus nemeckého výrobcu hračiek Schleich. Figúrka Schleich therizinosaurus má pohyblivú čeľusť a pazúry, je ručne maľovaná a vyrobená z kvalitného materiálu, navyše tak, aby zodpovedala skutočnému therizinosaurovi. Figúrka Schleich therizinosaurus je súčasťou zberateľskej série Dinosaurus. Nazbierajte všetkých dinosaurov, prečítajte si o nich zaujímavé informácie a preneste sa do prehistorickej prírody, kde sa rôzne dinosaury stretávali, bojovali, žili a prežívali... 

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich therizinosaurus

  • Ručne maľovaná figúrka značky Schleich
  • Verná napodobenina therizinosaura s prepracovanými detailmi
  • Pohyblivá čeľusť a pazúry
  • Figúrka Schleich therizinosaurus je vyrobená z kvalitného gumového materiálu
  • Súčasť série Schleich Dinosaurus
  • Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov

Spoznajte zaujímavý svet prehistorických zvierat

S figúrkou Schleich therizinosaurus môžete spoznať zaujímavý svet dinosaurov. Aký vlastne therizinosaurus bol? Therizinosaurus (prezývaný ako "jašter s kosou") bol veľmi impozantný dinosaurus, a to vďaka svojim gigantickým pazúrom, ktoré merali aj viac ako 1 meter. Až do dnešného dňa nikto nezistil, prečo potreboval takéto zbrane. Avšak je pravdepodobné, že ich používal k obrane alebo na strhávanie lístia zo stromov. Pretože sa našlo len pár kostrových úlomkov, ťažko sa odhaduje, ako dinosaurus vyzeral a aké mal stravovacie návyky. Dorastal do dĺžky 10 -12 metrov a hmotnosti 3 - 6 ton (čím patril dokonca k najväčším známym teropodom vôbec). Jeho paže boli dlhé až 2,5 metra. Dinosaurus žil asi pred 72 - 68 miliónmi rokov.   

Rozmery:
19,5 × 19,5 × 13,5 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 19,5 cm

Poznáte z

Poznáte z Jurský svet

Vlastnosti

Druh Dinosaury
Použitie Na hranie
Vlastnosti Nepohyblivé
Počet figúrok 1 ks
Materiál Guma

Herné súpravy

Počet kusov v súprave 1 ks

Rad

Rad Dinosaurs

Téma

Téma Zvieratá
Kód:  HRAif6719
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4055744021268

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07