Obnoviť stránku

Schleich 14814 - Hroch

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,90 €

Schleich 14814 - Hroch

Máte doma malého zvieracieho nadšenca? Potom sa mu budú páčiť prepracované figúrky divokých zvierat, napríklad Hroch nemeckého výrobcu hračiek Schleich. Figúrka Schleich Hroch je ručne maľovaná a vyrobená z kvalitného materiálu, navyše tak, aby zodpovedala skutočnému hrochovi. Figúrka Schleich Hroch je súčasťou zberateľskej série Divoká príroda. Nazbierajte všetky zvieratá z džungle, lesa, oceánu a safari a preneste sa do divokej prírody, kde sa zvieratá stretávajú, bojujú, žijú a prežívajú.

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich Hroch

  • Ručne maľovaná figúrka značky Schleich
  • Verná napodobenina hrocha s prepracovanými detailmi
  • Figúrka Schleich Hroch je vyrobená z kvalitného gumového materiálu
  • Súčasť série Schleich Divoká príroda
  • Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov

Spoznávajte zaujímavý svet divokých zvierat

S figúrkou Schleich Hroch môžete spoznať zaujímavý svet divokých zvierat. Aký vlastne hroch je? Hroch je najťažším druhom párnokopytníkov a tretím najťažším suchozemským živočíchom. Dospelý samec meria až 360 cm, dosahuje výšku v kohútiku 165 cm a váži viac ako tri tony. Oči, ušnice aj nozdry sú umiestnené veľmi vysoko na hlave, čo je ideálne pre život vo vode. Nozdry a uši sú opatrené záklopkami a hroch ich pri ponorení zatvára. Veľmi vyvinuté sú zuby. Rezáky v spodnej čeľusti sú kolíkovité a mieria šikmo dopredu, očné zuby sú premenené na kly, ktoré najmä u samcov dosahujú úctyhodné rozmery. Z ďasien vytŕčajú asi 35 cm a celkovo môžu merať až 70 cm. Pri trhaní potravy slúžia hrochom tuhé, kožovité pysky, zuby používajú len pri dobývaní koreňov vodných rastlín. Hrošia koža je aj napriek svojej hrúbku veľmi citlivá a v suchu ľahko popraská. Príslovie o hrošej koži ako symbole necitlivosti teda neplatí.  

Rozmery:
12,8 × 6 × 4,7 cm


Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 6 cm

Vlastnosti

Typ Soška
Druh Zvieratká
Použitie Na hranie
Vlastnosti Nepohyblivé
Počet figúrok 1 ks
Materiál Guma

Herné súpravy

Počet kusov v súprave 1 ks

Druh

Druh Figúrky

Rad

Rad Wild Life

Téma

Téma Zvieratá
Kód:  HRAif6694
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4055744020827

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17