Obnoviť stránku

Schleich 14726 - Lev revúci

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,29 €

Schleich 14726 - Lev revúci

Postavička revúceho leva z kolekcie Wild Life nemeckého výrobcu figúrok značky Schleich je ručne maľovaná a vyniká svojimi prepracovanými detailmi. Figúrka s rozmermi 10,7 × 6,6 × 4,6 cm je vernou napodobeninou ozajstného zvieraťa. Spoznajte so svojimi deťmi a s postavičkami Schleich fascinujúci svet savany, ktoré sú vyrobené z kvalitného gumového materiálu s dlhou životnosťou. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.

Kľúčové vlastnosti figúrky Schleich –revúci lev

  • Ručne maľovaná figúrka značky Schleich
  • Verná napodobenina leva s prepracovanými detailmi
  • Figúrka revúceho leva je vyrobená z kvalitnej tvrdej gumy
  • Hračka je vhodná pre deti od troch rokov

Spoznajte fascinujúci svet levov

Levy sú jediné veľké mačky, ktorých samce majú hrivu, ktorá ich robí jasne rozoznateľnými od samíc. Levovi trvá 5 rokov, než mu hriva úplne narastie. Čím väčšia hriva leva, tým desivejšie pôsobí na útočníkov na jeho území, ktorým sa bráni. Levy sú jediní, ktorí lovia spoločne vo svorkách – aj keď táto úloha je zvyčajne ponechaná na levice. Vzhľadom k tomu, že nie sú príliš rýchli, na rozdiel od geparda, používajú svoju silu ako hrdosť. Sliedia z rôznych smerov, obkľúčia svoju korisť a využívajú moment prekvapenia. Týmto spôsobom môžu zabiť veľké kopytníky, ako je pakôň a zebra a dokonca aj byvol alebo slabý slon.


Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Výška hračky

Výška hračky 6,6 cm

Vlastnosti

Druh Zvieratká
Použitie Na hranie, Zberateľské
Vlastnosti Nepohyblivé
Počet figúrok 1 ks
Materiál Guma

Druh

Druh Figúrky

Rad

Rad Wild Life

Téma

Téma Zvieratá
Kód:  HRAjd0564
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005086147263

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14