Obnoviť stránku

Scalextric Super Karts

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Scalextric Super Karts

Zostavte si svoju vlastnú autodráhu a usporiadajte napínavé preteky priamo u vás doma! S autodráhami Super Karts Scalextric si všetci užijú veľa zábavy. Trať sa ľahko zostavuje. Hotový okruh má veľa zákrut. V balení nájdete všetko, čo k takému závodu budete potrebovať - okrem dráhy sú na výber dve autíčka s ovládačmi. Na vás už je teda len voľba modrej či červenej farby auta a jazda po autodráhe Scalextric môže začať.

Kľúčové vlastnosti Super Karts Scalextric

  • Ľahko zostaviteľná autodráha s niekoľkými zákrutami
  • Technológia Magnatraction drží autíčka na dráhe
  • Farebne rozlíšené príslušenstvo červenou a modrou farbou
  • Skvelý dizajn športových pretekárskych áut
  • Kompatibilný s ostatnými autodráhami a vozidlami Micro Scalextric

Autodráha Scalextric v športovom štýle

Ako na naozajstnom závode sa budete cítiť so super športovými modelmi autíčok Scalextric. Modely z autodráhy Super Karts sú navrhnuté podľa vernej predlohy rýchlych formúl. Na výber je modro-biele či červeno-žlté vyhotovenie. Na autodráhe, ktorá pozostáva z niekoľkých zákerných zákrut aj rýchlych roviniek, budú pretekári profesionálne vozidlá naozaj potrebovať. Scalextric Super Karts poteší malé aj veľké deti, ktoré si s ňou užijú veľa zábavy pri pretekaní na trati.

 

Parametre a špecifikácia

Autodráhy

Dĺžka trate 484 cm
Kód:  HRAif2966
Produktové číslo:  5010963513344

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04