Obnoviť stránku

Sandbox – bazénik Psík modrý s modrým krytom

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sandbox – bazénik Psík modrý s modrým krytom

Nemôžete sa rozhodnúť, ako vybaviť detský kútik vo vašej záhrade? Krásne a originálne pieskovisko a bazén v jednom poteší každé dieťa. Nechajte svoje deti hrať sa vonku a zažiť nekonečné chvíle radosti a zábavy. Pieskovisko je vyrobené z vysoko kvalitného a odolného plastu. Podľa potreby ho môžete použiť ako pieskovisko alebo bazén. Stačí vysypať piesok, naplniť ho vodou a vaše deti získajú dokonalé osvieženie v horúcich letných dňoch.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z odolného a pevného plastu
  • Odnímateľný kryt chráni obsah pieskoviska pred vonkajšími vplyvmi
  • Môžete ho použiť striedavo ako bazén s vodou a ako obľúbené pieskovisko pre deti
  • Krásny a pestrý dizajn v tvare psa
  • Pieskovisko a bazén v jednom môže byť ľahko prepravované po záhrade, kamkoľvek budete chcieť

Veselý a sofistikovaný dizajn

Stavanie „báboviek“ z piesku a šantenie vo vode patrí medzi najobľúbenejšie detské hry. Pieskovisko má aj plastový vetraný kryt, ktorý ho bezpečne chráni pred nečistotami a nepozvanou návštevou. Jednou z výhod je veselé vyhotovenie s dizajnom psa, ktoré si vaše deti jednoducho obľúbia. Pieskovisko má farebný dizajn a sofistikované detaily. Tento produkt má modrú farbu a modrý kryt.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 2 rokov
Kód:  HRAa2621c
Produktové číslo:  8595105734353

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01