Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE, sivý

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE, sivý


Stvorený na písanie poznámok

Zoznámte sa s novým tabletom Galaxy Tab S6 Lite. Poteší vás nádherne veľkým, 10,4" displejom v kompaktnom a ľahkom tele. Vďaka pribalenému peru S Pen je ideálny na vytváranie poznámok aj kreslenie a prácu s dokumentmi. O dokonale všestranné a komfortné využitie sa postará systém Android s modernou nadstavbou One UI 2.

Mimoriadne prenosný elegán

Galaxy Tab S6 Lite vás očarí na pohľad i na dotyk. Zrak oslní minimalistický kovový dizajn unibody v štýlovom farebnom vyhotovení. Ak vezmete tablet Samsung Galaxy Tab S6 Lite do ruky, nebude sa vám chcieť veriť, aký je úžasne tenký, ľahký a kompaktný. Zmestí sa pohodlne aj do menšej tašky či kabelky.

Praktické pero S Pen

Či už si chcete zapísať poznámku, načrtnúť rýchly nákres alebo napríklad editovať dokument, inteligentné pero S Pen vždy dokonale splní požadovanú úlohu. Dobre sa drží a je úžasne citlivé na tlak, pracuje sa s ním prirodzene a pohodlne. K tabletu Samsung Galaxy Tab S6 Lite sa pripevňuje pomocou magnetu, takže ho nikdy nestratíte. Prípadne si môžete dokúpiť praktické puzdro, ktoré má na pero vyhradený priestor.

Váš pomocník pri štúdiu

Vďaka peru S Pen budete mať celý rok poriadok vo svojich poznámkach. Svoje narýchlo urobené poznámky môžete dodatočne farebne rozlíšiť. K záznamom máte možnosť priradiť štítky, podľa ktorých vždy nájdete, čo hľadáte. K súborom PDF už nemusíte vytvárať samostatný súbor s poznámkami - môžete písať priamo do nich. Až príde obdobie záverečných testov, budete pripravení.

Vychutnajte si svoje súkromné kino

Na 10,4" displeji vyzerajú filmy, seriály i videá úplne skvostne. Duálne reproduktory navyše ponúkajú špičkový 3D zvuk, takže si multimediálny obsah dokonale vychutnáte aj bez slúchadiel. Budete si pripadať skoro ako v kine.

Špičkový výkon aj výdrž

Vychutnajte si stabilné a rýchle pripojenie, či už ste na Wi-Fi alebo LTE. Svoj obľúbený obsah si tiež môžete bez obáv ukladať - úložisko totiž môžete rozšíriť pomocou pamäťovej karty microSD. Aj pri náročnom používaní sa môžete spoľahnúť na batériu; tabletu len tak sily nedôjdu.

Vybavte hovory a správy zo svojho telefónu

Ak máte aj smartfón Galaxy, môžete ho so svojím tabletom Tab S6 Lite inteligentne prepojiť a následne na tablete vybavovať telefónne hovory a SMS. Aj keď teda nebudete mať telefón priamo pri sebe, budete môcť zostať dostupní a v obraze. Po prvotnom spárovaní vám už na pripojenie postačí jediné kliknutie.

Precízne viacvrstvové zabezpečenie Samsung Knox

Vaše dáta sú v bezpečí. Galaxy Tab S6 Lite je pod ochrannou viacvrstvovej bezpečnostnej architektúry Samsung Knox, ktorá zariadenia stráži dokonca už na úrovni hardvéru.

Šetrite si oči aj batériu

Súčasťou nadstavby One UI 2 je mimo iného voliteľný tmavý režim. Čím menej obrazovka svieti, tým menej namáha vaše oči, čo oceníte napríklad večer pred spaním. Tmavý režim navyše šetrí percentá batérie, takže, ak sa vám páči, hodí sa mať ho zapnutý celý deň.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Displej

Uhlopriečka displeja 10,4 " (26,42 cm)
Rozlíšenie Full HD 2000 × 1200

Úložisko

Kapacita úložiska 64 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD
Max. veľkosť pamäťovej karty 1 024 GB (1 048 576 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS
Podporované mobilné siete 4G/LTE, 3G
Typ hlavnej SIM karty Nano SIM

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C
Senzory Gyroskop

Fotoaparát

Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 (Full HD)
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS) 1080p (Full HD) 30fps
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Výdrž a výkon

Kapacita batérie 7 040 mAh
Model procesora Exynos 9611
Grafický čip Mali-G72 MP3

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 10

Konštrukcia a farba

Výška 244,5 mm (24,45 cm)
Šírka 154,3 mm (15,43 cm)
Hĺbka 7 mm (0,7 cm)
Hmotnosť 467 g (0,47 kg)
Farba Sivá

Rad

Rad tabletu Samsung Galaxy Tab

Značka/modely

Značka tabletu SAMSUNG
Model tabletu Galaxy Tab S6 Lite
Kód:  SATA1023f1
Produktové číslo:  SM-P615NZAAXEZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08