Obnoviť stránku

Sammies Zlatovláska

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sammies Zlatovláska

Set s motívmi Zlatovláska poteší každú školáčku, ktorá má rada princeznej. V sade nájdete všetko, čo Vaše dieťa bude v škole potrebovať - \u200b\u200bbatoh Sammies Premium, vybavený peračník, puzdro, peňaženku a vrecko na prezúvky.
Batoh Sammies Premium je veľmi komfortný batoh s ľahkou hliníkovou konštrukciou, ergonomicky tvarovanými chrbtom a polstrovaním z príjemného a priedušného materiálu. Samozrejmosťou sú nastaviteľné popruhy na ramená, pogumovaná rukoväť a reflexné prvky pre väčšiu bezpečnosť dieťaťa. Dno batohu je stabilné a pevné, tvarované nôžky ho chráni pred nečistotami a vlhkom. Batoh má magnetické zapínanie turn'n'pull, ktoré zaručuje absolútne bezpečné uzavretie ruksaku a jednoduchú manipuláciu. Batoh má veľkú prednú kapsu chránenú praktickú termofóliou a ďalšie vrecká, napríklad na fľašu, MP3 prehrávač a telefón. Súčasťou batohu je aj karabína na kľúče.
Peračník je vybavený značkovými ceruzkami Eberhard Faber a ďalšími školskými pomôckami. Konkrétne v ňom nájdete 7 silných pasteliek s nelámavými tuha, 12 tenkých pasteliek, ceruzku, rovné pravítko, trojuholníkové pravítko, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín. Zapínanie je riešené na zips.
Puzdro je určené pre školské pomôcky ako napr perá, ceruzky, nožnice a pod Zapínanie je taktiež riešené zipsom.
Peňaženka disponuje dvoma vreckami a pútkom na krk. Uzatváranie je u vreciek riešené suchým zipsom, peňaženka sa celkovo uzatvára zipsom klasickým.
Parametre a špecifikácie:
Batoh:
Objem: 18 l
Hmotnosť: 1260 g
Vonkajší rozmer: 32 x 25 x 37 cm
Vnútorný rozmer: 30 x 14 x 34,5 cm
Peračník:
Hmotnosť: 320 g
Vonkajší rozmer: 20 x 14 x 13,5 cm
Puzdro:
Hmotnosť: 60 g
Vonkajší rozmer: 20,5 x 6.5 x 8 cm
Peňaženka:
Hmotnosť: 36 g
Vonkajší rozmer: 9 x 2 x 12 cm
Kód:  GR425a
Produktové číslo:  4047443133045
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09