Obnoviť stránku

Sammies Kráľovská koruna so zapínaním turn'n'pull

Príslušenstvo k tovaru

Sammies Kráľovská koruna so zapínaním turn'n'pull

Kvalitná súprava s podarenými motívmi kráľovskej koruny obsahuje všetko, čo bude vaše dievčatko v škole potrebovať – ??batoh, vybavený peračník, puzdro, peňaženku a vrecko na prezúvky. Všetko je urobené v peknej hnedo-ružovej kombinácii, vďaka ktorej si tieto školské pomôcky každé dievčatko zamiluje. 
Batoh má ergonomicky tvarovaný chrbát, polstrovanie z príjemného a priedušného materiálu a veľmi ľahký hliníkový profil, ktorý drží jeho stabilný tvar. Pre väčší komfort má nastaviteľné popruhy na ramená a pogumovanú rukoväť. Batoh disponuje magnetickým zapínaním s odrazkou a nájdete na nej aj ďalšie reflexné prvky pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa. V spodnej časti batohu sa nachádzajú tvarované nožičky, ktoré ju chránia pred vlhkom a špinou. Na batohu nabehnete na hlavné veľké vrecko s termofóliou, vrecko pre mobilný telefón, bočné sieťované vrecká, organizér na perá, vrecko na MP3 prehrávač, malé vnútorné sieťované vrecko a karabínu na kľúče. 
Peračník je vybavený značkovými ceruzkami Eberhard Faber a ďalšími školskými pomôckami. Konkrétne v ňom nájdete 7 silných pasteliek s nelámavými tuha, 12 tenkými pastelkami, ceruzku, pravítko rovné, pravítko trojuholníkové, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín.
Puzdro je určené pre školské pomôcky ako napr. perá, ceruzky, nožnice a pod. Zapínanie je riešené zipsom.
Peňaženka disponuje dvoma vreckami, nájdete na nej krúžok na kľúče a šnúrku na krk.
Vrecko na prezúvky sa dá ľahko upevniť na batoh. Zatváranie je riešené pomocou šnúrky, predné vrecko sa zapína zipsom. 
Parametre a špecifikácia:
Batoh:
Objem: 18 l
Hmotnosť: 1 260 g
Vonkajší rozmer: 32 × 25 × 37 cm
Vnútorný rozmer: 30 × 14 × 34,5 cm
Peračník:
Hmotnosť: 320 g
Vonkajší rozmer: 20 × 14 × 13,5 cm
Puzdro:
Hmotnosť: 60 g
Vonkajší rozmer: 20,5 × 6,5 × 8 cm
Peňaženka:
Hmotnosť: 36 g
Vonkajší rozmer: 9 × 2 × 12 cm
Vrecko na prezúvky:
Hmotnosť: 100 g
Vnútorný rozmer: 31 × 37,5 cm

Kód:  GR427n
Produktové číslo:  4047443168535
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08