Obnoviť stránku

Sada hier v krabici

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sada hier v krabici

Spoločenská hra Sada hier v krabici obsahuje tri základné klasické doskové hry, a to dámu, mlyn a šach. Ide o najobľúbenejšie strategické hry pre dvoch hráčov, ktoré sa hrajú už po dlhý rad generácií na celom svete. Už pred dávnymi vekmi vznikla kráľovská hra šach, ktorú môže vyhrať len hráč s výborným logickým myslením, dokonalou stratégiu a kombináciou. Tradičná dosková hra dáma má jednoduchšie pravidlá ako šach, zato však je svižnejšia. Mlyn je veľmi stará logická stolová hra, pri ktorej môžete predviesť svoje jedinečné strategické myslenie. Vyzvite svojho súpera k hre, potrápte svoj mozog pri napínavej partii a dokážte, že ste najlepší.

Sada obsahuje:

  • 32 drevených šachových figúrok (16 bielych a 16 čiernych)
  • 30 drevených žetónov na dámu (15 bielych a 15 čiernych)
  • obojstranný herný plán
  • návody

Rozmery balenia:
28 x 19,5 x 6,5 cm
Rozmery hracieho plánu:
23 x 23 cm
Materiál:
Drevo
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 8 rokov

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 2
Dĺžka hry 10 min

Jazyk

Jazyk Čeština
Kód:  HRAa4817
Produktové číslo:  8595557502418

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01