Obnoviť stránku

Rush Hour - Bláznivá križovatka

5 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Rush Hour - Bláznivá križovatka

Rush Hour Bláznivá križovatka je obľúbená hra, ktorá poteší každého, kto sa rád zaoberá riešením logických úloh. Tento zábavný hlavolam precvičí a zbystrí Vaše myslenie, postupom času sa budete zdokonaľovať a budete schopní vyriešiť aj tie najzložitejšie dopravné situácie. Na začiatku hry si vyberiete kartičku, ktorá popisuje, ako máte na hernú mriežku poskladať autá a kamióny. Tým vytvoríte dopravnú zápchu, Vašou úlohou je z tejto zápchy vyjsť so svojím červeným autom. Existuje však len jeden správny výjazd, a tam sa môžete dostať tým, že budete takticky posúvať autá po políčkach hernej mriežky, nesmiete ich však zdvíhať. Hra obsahuje 40 kartičiek s dopravnými situáciami v štyroch úrovniach zložitosti, od začiatočníkov po expertov. Na kartách je popísané aj správne riešenie úlohy.
Parametre a špecifikácie:
Typ hry:
Logická hra, hlavolam
Počet hráčov:
Od jedného hráča
Odporúčaný vek:
Od 8 rokov
Obsah balenia:
12 autíčok
4 kamióny
40 kariet
Herná mriežka
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozerejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Základné

Minimálny počet hráčov 1
Maximálny počet hráčov 1
Kód:  HRAa101
Produktové číslo:  192750500098

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06