Obnoviť stránku

Rozhýb svoj jazýček alebo logopédia hrou

4,8 15 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
21,90 €

Rozhýb svoj jazýček alebo logopédia hrou

Spoločenská hra Rozhýb svoj jazýček alebo logopédia hrou je dosková hra určená nielen pre deti, ktoré majú problémy s výslovnosťou či menej hovoria, ale aj pre tie, ktoré chcú týmto chybám predísť. Reč je pre rozvoj dieťaťa veľmi dôležitá, preto je nutné rečové vady nepodceňovať, ale prechádzať im s touto jedinečnou logopedickou hrou. Veľkou prednosťou hry je aj podpora všestranného rozvoja dieťaťa, dieťa si pri hre rozvíja jemnú motoriku, učí sa počítať a poznávať farby, prijímať prehru, trénuje svoju pozornosť.

Základom hry je rozhýbanie detského jazýčka, dieťa si pri hre precvičuje výslovnosť jednotlivých hlások, slabík, slov a celých viet. Ku každej hláske je priložená kartička, ktorá učí, ako sa má daná hláska vyslovovať
a ako má znieť. V hre nájdete všetky spoluhlásky od najjednoduchších až po najťažšie ako sú sykavky. Táto skvelá motivačná hra nadchne deti svojimi veselými obrázkami, užijú si s ňou veľa zábavy a budú ju hrať radi bez toho, aby si uvedomovali, že sa hrou učia správnu výslovnosť.

Hra obsahuje:

  • Herný plán
  • Hraciu kocku
  • 3 postavičky
  • 3 stojančeky
  • 330 kartičiek
  • 3 blistre na žetóny
  • Pravidlá hry

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Minimálny počet hráčov 2
Maximálny počet hráčov 3
Dĺžka hry 20 min

Jazyk

Jazyk Čeština

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská
Herné mechaniky Popis slovami

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAa4829
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595557509790

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14