Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rolovacia podložka pod puzzle

4,0 71 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
13,90 €

Rolovacia podložka pod puzzle

Neviete, kde zložiť svoje nové puzzle? Využite praktickú podložku Dino, ktorá vám okrem starostlivého roztriedenia všetkých dielikov umožní tiež hotové dielo ľahko preniesť, hneď ako so skladaním skončíte. Nemusíte hľadať priestor, kde si všetko rozložíte – vysypte puzzle na rolovaciu podložku a pustite sa do skladania! Podložka má rozmery 164 × 100 cm a zmestia sa na ňu aj tie najväčšie obrazy. Aj nedoskladané puzzle stačí upevniť pomocou pásikov, použiť nafukovací valec a zrolovať na cestu.

Kľúčové vlastnosti rolovacej podložky Dino pre puzzle

  • Skladná podložka na skladanie puzzle
  • Jednoduchý transport hotového aj nedokončeného obrázku
  • Veľkosť 164 × 100 cm
  • Obsahuje upínacie pásiky, filcovú podložku a nafukovací valec

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Príslušenstvo

Typ príslušenstva Podložky
Kód:  HRApta0068
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8590878658851

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11