Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rolly Toys Šliapací traktor Junior s vlečkou

5 2 hodnotení
137,90 €

Rolly Toys Šliapací traktor Junior s vlečkou

Rolly Toys šliapací traktor Junior je veselo farebný šliapací traktor s vlečkou, ktorý je vhodný pre všetky malé deti od 3 rokov veku. Tento akčný červený traktor je vyrobený z vysoko odolného plastového materiálu vrátane vlečky, jeho váha je 7,8 kg, je vhodný k vnútornému aj vonkajšiemu použitiu. Traktor je vybavený pohodlným sedadlom, šľapkami a odnímateľnou vlečkou, ktorá umožňuje malým kutilom prevážať potrebný materiál. S týmto traktorom si Vaši najmenší užijú veľa veselej zábavy.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov veku.Rozmery: 142 x 47 x 52 cmVáha: 7,8 kgFarebné prevedenie: červená

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Nosnosť

Nosnosť 100 kg

Vlastnosti a vybavenie

Typ Šliapacia
Dizajn Traktora
Výbava Príves

Hmotnosť

Hmotnosť 7,8 kg
Kód:  HRA822l
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4006485800315

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09