Obnoviť stránku

Recoil Starter Set

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Recoil Starter Set


Digitálne bojisko v reálnom svete

Zažite nový druh vzrušujúcej zábavy. Premeňte ľubovoľný vonkajší priestor pomocou interaktívneho setu Recoil Starter Set na digitálne prepracované bojisko pre dvoch a viac hráčov. Set obsahuje herný hub pre vytvorenie herného priestoru, dve pištole RK-45 Spitfire s držiakmi mobilného telefónu.


Kľúčové vlastnosti herného setu Recoil Starter Set

  • Nový druh zábavy v rozšírenej realite
  • Herný set s herným hubom a dvoma pištoľami
  • Vrátane držiaka na mobil
  • Hra využíva wifi a GPS vášho smartfónu
  • Efekty priestorového zvuku
  • Haptické odozvy zbraní
  • Možnosť zapojenia až 16 hráčov na jeden herný hub
  • Arzenál možno doplniť o automatickú pištoľ a granát
  • Vhodné pre deti od 12 rokov
  • Napájanie: 12× AA 1,5 V batéria (nie sú súčasťou balenia)

Realistické 3D efekty

Vďaka využitiu efektov priestorového zvuku priamo do vašich uší, haptickej odozvy zbrane a hry prostredníctvom smartfónu sa všetci hráči dostanú do víru bojiska, ktoré ešte nezažili. Recoil vďaka množstvu inovatívnych funkcií otvára novú kategóriu vonkajších hier v rozšírenej realite, ktorá je vhodná pre deti od 12 rokov.


Prepojenie so smart telefónom

Po zakúpení Recoil Starter Set si stiahnete bezplatnú mobilnú aplikáciu Recoil (Android/iOS). Pomocou svoriek pripevníte svoj smartfón k pištoli a obe zariadenia potom spárujete cez rozhranie Bluetooth. Za pomoci GPS vášho telefónu vytvorí Recoil aplikácia bojisko založené na aktuálnej polohe. Hra rovnako využíva fotoaparát telefónu na vylepšenie rozšírenej reality.


Možnosť rozšírenia arzenálu

Recoil Starter Set obsahuje dve pištole RK-45 Spitfire a jeden herný hub, ku ktorému sa môže pripojiť až 16 hráčov. Rozšírte teda svoj arzenál nielen o ďalšie kompaktné a univerzálne Spitfiry, ale aj o iný typ pištole, ako je napr. SR-12 Rogue, ktorá je plne automatická s rýchlou výmenou nábojov. K dispozícii je tiež voliteľný Smart Grenade.



Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 12 rokov

Detské zbrane

Materiál Plast
Kód:  HRAif9566
Produktové číslo:  816322017592
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02