Obnoviť stránku

RecentToys Zubatá kocka XXL

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

RecentToys Zubatá kocka XXL

Značka Recent Toys prináša milovníkom logiky, matematiky, predstavivosti a hádaniek celú sériu úžasných hlavolamov. Sú úplne originálne, jedinečné, veľmi kvalitne spracované a vhodné takmer pre všetky vekové kategórie. Majú tri veci spoločné – ľahko sa dajú vysvetliť, sú postavené tak, aby váš mozog hľadal nové cesty k ich vyriešeniu, a sú odolné – aby ste ich mohli riešiť nielen vy, ale aj vaši kamaráti či známi. V tomto balení nájdete XXL verziu známej Zubatej kocky. Zábava s hlavolamom môže začať!

Kľúčové vlastnosti hlavolamu XXL Zubatá kocka

  • Hlavolam značky Recent Toys
  • XXL verzia Zubatej kocky
  • 3 úrovne riešenia kocky
  • Ozubené rohy, prevody a nové vnútorné jadro
  • Originálne balenie na drevenej palete
  • Veľmi kvalitné spracovanie, odolné
  • Odporúčaný vek: 14 rokov

XXL Zubatá kocka

Tento hlavolam značky Recent Toys je XXL verziou známej Zubatej kocky, ktorá sa vyznačuje úplne novou koncepciou. Farebné prevody vyžadujú dvanásť 90° otočení na dokončenie jednej otáčky. Na prvej úrovni máte za úlohu dostať kocku do tvaru kocky. Na druhej úrovni sa snažíte docieliť to, aby každá strana mala len dve farby, rovnaké na protiľahlých stranách. A v tretej, najzložitejšej úrovni, riešite kocku ako celok. Podarí sa vám na ňu vyzrieť?
Rozmer kocky:
12 × 12 × 12 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 14 rokov

Materiál

Materiál Plast

Náročnosť

Náročnosť Vysoká

Rad

Produktový rad Rubikova kocka
Kód:  HRAif7354
Produktové číslo:  8717278850580
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18