Obnoviť stránku

RecentToys – Pyraminx

4,9 10 hodnotení
Super cena
15,66 €

RecentToys – Pyraminx

Predstavujeme originálny hlavolam Pyramída, ktorý je tu s nami v rôznych obmenách už neuveriteľných 42 rokov. Toto najmodernejšie vyhotovenie dokazuje, že vás Pyramída stále môže fascinovať a aj po toľkých rokoch byť pre vás a vaše deti zábavnou a náučnou výzvou. Hlavolam poriadne potrápi vaše mozgové závity s cieľom rozvíjať najmä stratégiu logiky a motorické schopnosti. Je vhodný pre všetkých  od 9 rokov.

Princíp hlavolamu je jednoduchý. Z východiskovej pozície stačí otočiť akékoľvek 2 polovice pyramídy na zamiešanie farieb. Následne je potreba vrátiť pyramídu do pôvodného tvaru, teda štyroch stien s rovnakými farbami na každej z nich.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov

Materiál

Materiál Plast

Náročnosť

Náročnosť Vysoká
Náročnosť Ťažká
Kód:  HRAa4809
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717278850351

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02