Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

RecentToys – Megaminx

4,8 6 hodnotení
19,58 €

RecentToys – Megaminx

Milujete výzvy v podobe hlavolamov? Zavarte svojim mozgovým závitom s touto špeciálnou dvanásťstennou kockou Megaminx od RecentToys, ktorá precvičí vaše logické uvažovanie. Logický hlavolam Megaminx je náročnejšia verzia Rubikovej kocky, vhodná pre pokročilých v riešení podobných motorických hádaniek. Hlavnou zmenou oproti klasickej kocke je počet stien a farieb, ktorých je dokonca 12. Cieľom logickej hry samozrejme je mať všetky strany stien v jednejfarbe. Asymetrické tvary segmentov ešte zvyšujú lákavú výzvu. Skúste si napríklad zasúťažiť s priateľmi, kto vyriešenie hlavolamu zvládne v čo najrýchlejšom čase, prípadne v najmenej ťahoch. Stačí si len vziať hlavolam RecentToys Megaminx do ruky a začať sa hrať!


Kľúčové vlastnosti hlavolamu RecentToys Megaminx

  • RecentToys predstavuje vylepšenú a náročnejšiu verziu Rubikovej kocky
  • Logický hlavolam Megaminx sa skladá z 12 stien v 12 farbách so segmentmi v asymetrických farbách
  • Úlohou je dosiahnuť rovnaké farby na jednotlivých stenách
  • Na prvý pohľad zaujme originálnym dizajnom rotačného mnohostenu z celkom 50 jednotlivých kociek
  • Hra na logiku Megaminx dvanásťstenná kocka je . vhodná pre pokročilých v logických skladačkách
  • Výborne cvičí uvažovanie aj motoriku
  • Logická hra Megaminx sa hodí ako pre deti, tak dospelých
  • Skúste si vytýčiť časovú výzvu alebo určitý počet ťahov a dosiahnuť svoj cieľ v limite
  • Hlavolam RecentToys Megaminx si zamilujú všetci chlapci aj dievčatá od 9 rokov

Hlavolam Megaminx – skvelá logická skladačka aj dizajnový doplnok

Či už patríte medzi milovníkov logických hádaniek, alebo sa len chcete nejako zabaviť pri dlhých chvíľach v práci i v škole, v oboch prípadoch vám skvele poslúži tento originálny hlavolam Megaminx. Skladačka je sťaženou verziou Rubikovej kocky, pretože okrem klasických 9 strán a farieb povyšuje toto číslo hneď na 12. Celkovo sa kocka skladá z 50 jednotlivých kociek asymetrických tvarov. To z hlavolamu Megaminx robílákavú výzvu pre skutočných fanúšikov logických hádaniek.

Precvičte si svoju motoriku a logické myslenie s hlavolamom Megaminx od RecentToys

Megaminx dvanásťstenná kocka je vhodná pre skúsených hráčov v logických skladačkách. Cieľ zostáva rovnaký ako pri klasickej Rubikovej kocke – pokúste sa dosiahnuť rovnofarebné steny na všetkých stranách hračky. Sťažovať vám to však bude hneď dvanásť stien aj farieb hlavolamu. Logická hra Megaminx od RecentToys je výbornou výzvou ako pre vás, takaj pre priateľov, s ktorými môžete súťažiť na čas. Skrátka, akonáhle sa k vám hlavolam Megaminx dostane, už ho nebudete chcieť dať z ruky.



Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Hlavolam

Čo musíte vedieť

Vhodné od 9 rokov

Materiál

Materiál Plast

Náročnosť

Náročnosť Ťažká

Rad

Produktový rad Rubikova kocka

Vlastnosti

Rozloženie kocky Viacstenná
Prepojenie s aplikáciou Nie
Kód:  HRAif3143
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717278850535

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08