Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

RecentToys – Ghost Cube

5 4 hodnotení
19,55 €

RecentToys – Ghost Cube

Milujete výzvy v podobe hlavolamov? Zavarte svojim mozgovým závitom s touto špeciálnou kockou Ghost Cube od RecentToys, ktorá precvičí vaše logické uvažovanie. Kocka duchov povyšuje všetkým dobre známu Rubikovu kocku na novú úroveň. Ghost Cube je vhodná pre pokročilých v riešení podobných motorických hádaniek. Jej neobvyklé tvary ju robia vzhľadovo atraktívnejšiu a zložitejšiu na vyriešenie. Cieľom je dosiahnuť základný tvar kocky. Kocka duchov nesie len jedinú farbu a to bielu, čo ponúka ešte väčšiu výzvu. Zaujímavé riešenie osí vám zaručí dlhotrvajúcu zábavu napr. pri dlhých cestách alebo v čakárni u doktora. Skúste si napríklad zasúťažiť s priateľmi, kto vyriešenie hlavolamu zvládne v čo najrýchlejšom čase, popr. v najmenej ťahoch. Stačí len vziať hlavolam RecentToys Ghost Cube do ruky a začať sa hrať!



Kľúčové vlastnosti hlavolamu RecentToys Ghost Cube

  • RecentToys predstavuje alternatívnu verziu Rubikovej kocky
  • Kocka Ghost Cube je navrhnutá z neobvyklých tvarov, ktoré umožňujú iba jediné správne riešenie
  • Sťažením je tiež rovnaká farba na všetkých stranách útvaru
  • Hneď niekoľko osí hlavolamu zaručuje nevídanú zábavu a predstavuje výzvu
  • Kocka duchov je vhodná pre pokročilých v logických skladačkách
  • Výborne cvičí uvažovanie aj motoriku
  • Ghost Cube sa hodí ako pre deti, tak aj dospelých
  • Skúste si vytýčiť časovú výzvu alebo určitý počet ťahov a dosiahnuť svoj cieľ v limite
  • Hlavolam RecentToys Ghost Cube si zamilujú všetci chlapci aj dievčatá od 7 rokov

Ghost Cube - skvelá logická skladačka aj dizajnový doplnok

Či už patríte medzi milovníkov logických hádaniek alebo sa len chcete nejako zabaviť pri dlhých chvíľach v práci alebo v škole, v oboch prípadoch vám skvele poslúži tento originálny hlavolam Ghost Cube. Skladačka je atypickou verziou Rubikovej kocky, nepravidelné tvarovanie jej segmentov robí z kocky duchov lákavú výzvu. Navyše sú všetky jej steny iba v bielej farbe, čo ešte o niečo zvyšuje náročnosť hlavolamu Ghost Cube.

Precvičte svoju motoriku a logické myslenie s hlavolamom kocky duchov od RecentToys

Ghost Cube je vhodná pre skúsenejších v logických skladačkách. Cieľom je získať základný kubický tvar hračky. Sťažovať vám to však bude hneď niekoľko osí hlavolamu. Kocka duchov od RecentToys je výbornou výzvou ako pre vás, tak aj pre priateľov, s ktorými môžete súťažiť na čas. Skrátka, akonáhle sa k vám hlavolam Ghost Cube dostane, už ho nebudete chcieť dať z ruky.




Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Hlavolam

Čo musíte vedieť

Vhodné od 7 rokov

Materiál

Materiál Plast

Náročnosť

Náročnosť Ťažká

Rad

Produktový rad Rubikova kocka
Kód:  HRAa7303
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717278850450

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11