Obnoviť stránku

RecentToys Double Trouble

4,5 4 hodnotení
18,01 €

RecentToys Double Trouble

Zbierate hlavolamy a milujete ich riešenie, alebo len chcete zábavnú hračku do rúk pri dlhých chvíľach v práci či v škole? Zavarte svojim mozgovým závitom s týmto jedinečným hlavolamom Double Trouble od RecentToys, ktorý precvičí vaše logické uvažovanie aj precíznu motoriku. Hlavolam Double Trouble vám prináša lákavú výzvu v podobe dvoch ozubených kolies, z ktorých musíte vyslobodiť obe guličky naraz. Nie je to však také jednoduché, ako to môže znieť – obe kolieska sa pohybujú zároveň a krok vpred na jednej strane môže znamenať krok späť na strane druhej! Veľmi kvalitné drevené spracovanie robí z hlavolamu RecentToys Double Trouble nielen odolnú a dlhoročnú hračku, ale aj elegantný zberateľský kúsok.


Kľúčové vlastnosti hlavolamu RecentToys Double Trouble

  • Z dreva veľmi kvalitne a elegantne spracovaný hlavolam od RecentToys
  • Pri postupovaní guličky bludiskom sa pohybujú obe kolieska, preto môže postup jednej strany znamenať krok späť na druhej strane
  • Dosiahnite vyslobodenie dvoch guličiek na oboch ozubených kolesách zároveň
  • Originálny vzhľad hlavolamu Double Trouble so stredne ťažkou náročnosťou
  • Výborne cvičí uvažovanie aj motoriku
  • Odolná hračka, dizajnový doplnok aj zberateľský kúsok zároveň
  • Hlavolam RecentToys Double Trouble si zamilujú dospelí aj deti od 9 rokov; odporúčaný vek pre maximálny zážitok z hrania je však od 14 rokov

Otestujte svoju precíznosť, trpezlivosť a logické myslenie s hlavolamom Double Trouble

Či už patríte medzi milovníkov či zberateľov logických hádaniek, alebo sa len chcete nejako zabaviť v dopravnom prostriedku, kancelárii alebo lavici v triede, vo všetkých z prípadov vám skvele poslúži tento originálny hlavolam Double Trouble. Hádanka precvičí vaše plánovacie schopnosti, pretože obe ozubené kolieska hlavolamu sa otáčajú súčasne a postup jednej strany môže znamenať úpadok strany opačnej. Podarí sa vám vyslobodiť uprostred uväznenej guličky z oboch kolies?

Prepracovaný drevený dizajn hlavolamu Double Trouble od RecentToys

Elegantný drevený hlavolam Double Trouble je vhodný ako hračka, ktorá vydrží mnoho rokov; ako zberateľský predmet alebo ako dizajnový doplnok na poličku. Stredne ťažká náročnosť hádanky robí z hlavolamu zábavu dostupnú všetkým vekovým kategóriám. Prijmete túto lákavú výzvu hlavolamu Double Trouble?


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Hlavolam

Základné

Hrateľnosť Základná hra
Náročnosť Stredná

Jazyk

Jazyk Angličtina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Logická

Čo musíte vedieť

Vhodné od 9 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie

Materiál

Materiál Drevo

Náročnosť

Náročnosť Stredné
Náročnosť Stredná
Kód:  HRAif7360
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717278850641
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19