Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Real Madrid design 2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Real Madrid design 2

Školský batoh Real Madrid design 2 už na prvý pohľad poteší všetkých školákov aj ich rodičov svojím originálnym spracovaním a množstvom funkcií. K väčšiemu pohodliu prispievajú aj nastaviteľné popruhy Vďaka objemu 22 l si dieťa do školského batoha bez problémov naskladá všetky potreby na výučbu vrátane desiatej, čomu zreteľne napomáha organizácia úložných priestorov batoha. Nechýba mu ani vrecko na fľašu. Čo určite poteší každého rodiča je, že školský batoh Real Madrid design 2 váži znesiteľných 0,93 kg. Svojím vzhľadom sa tento školský batoh Karton P+P sa hodí na pre kohokoľvek.

Najdôležitejšie znaky školského batoha Real Madrid design 2

  • Ramenné popruhy školského batohu Karton P+P sa dajú nastaviť
  • Hmotnosť sa vyšplhala na 0,93 kg
  • Určenie: pre kohokoľvek

Výbava školského batoha Karton P+P

Pri kúpe tohto školského batoha môžete počítať s tým, že má nastaviteľné ramenné popruhy. Vaše dieťa si tak môže upraviť jeho polohu na chrbte podľa svojich potrieb. Jeho konštrukcia bola vybavená aj vreckom na fľašu. Vďaka tomu bude mať vaša ratolesť v škole pitie vždy pri sebe. Hrudný pásik sa dá nastaviť presne podľa potrieb dieťaťa.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Využitie Školské

Výbava

Vrecká Vrecko na fľašu
Popruhy Nastaviteľné popruhy, Hrudný pás

Rozmery (V × Š × H)

Výška 46 cm
Šírka 32 cm
Dĺžka/hĺbka 15 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 6 rokov

Aktovky, batohy, tašky

Hmotnosť 0,93 kg
Objem 22 l
Kód:  HRAif12900
Produktové číslo:  8595096760935

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13