Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ravensburger 3D 125159 Pisa (Noční edice)

5 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
31,90 €

Ravensburger 3D 125159 Pisa (Noční edice)

Milujete skladanie puzzle a obyčajné doskové už vám nestačí? Vyskúšajte priestorové puzzle Ravensburger v 3D formáte. Dieliky použité v priestorových puzzle sú vyrobené z kvalitného ohybného plastu a ľahko sa do seba zacvakávajú bez použitia lepidla. Zapadajú tak presne na miesto, kam sú určené. Ravensburger puzzle sa vám nikdy nezlomia, neohnú ani nepoškriabu ako klasické puzzle. Tieto 3D puzzle sa vyznačujú vysokou stabilitou, môžete ich po zložení využiť ako ozdobu miestnosti.

Kľúčové vlastnosti Ravensburger Pisa (Nočná edícia)

  • Ravensburger puzzle sú v 3D formáte
  • Vyrobené z kvalitného ohybného plastu
  • Dieliky sa do seba zacvakávajú bez použitia lepidla
  • Majú vysokú stabilitu
  • Puzzle Pisa (Nočná edícia)
  • Po zložení sú vhodné ako dekorácia miestnosti

Ako na stavbu puzzle Ravensburger?

Jednotlivé dieliky sú na zadnej strane očíslované, postupujete teda vzostupne podľa jednotlivých číslic. Ak ste však skutočne zapálený do puzzle, môžete to pojať inak a pokúsiť sa poskladať Ravensburger puzzle bez nápovedi na zadnej strane. O to väčšiu radosť budete mať z výsledného modelu. S puzzle Ravensburger si užijete hodiny zábavy a precvičíte si pritom jemnú motoriku.

Nočné osvetlenie miestnosti s vežou Pisa?

Hotovú stavbu veže Pisa možno podsvietiť pomocou LED osvetlenia a užiť si tak nádhernú atmosféru. LED osvetlenie je súčasťou balenia. Váš výtvor sa tak stane dekoratívnym osvetlením izby. Môžete si vybrať svietenie z dvoch módov. Buď osvietime Pisu jemným svetlom, ktoré sa veľmi podobá štandardnému nočnému osvetleniu stavby. Alebo zvolíte druhý variant, kedy dióda funguje v režime niekoľkých meniacich sa farieb. Napájanie tohto osvetlenia je pomocou 3 AAA batériami, ktoré nie sú súčasťou dodávky.

Parametre a špecifikácia

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Áno
Typ batérií AAA
Počet batérií 3 ks

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov

Stavebnice a puzzle

Počet dielikov 216 ks
Vlastnosti Svietiace
Téma Budovy

Vlastnosti puzzle

Typ puzzle 3D
Vlastnosti puzzle Svietiace
Kód:  HRAif4845
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005556125159
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01