Obnoviť stránku

Ravensburger Kreatívne a výtvarné hračky 200771 EXIT Adventný kalendár Ponorka

4,3 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
29,90 €

Ravensburger Kreatívne a výtvarné hračky 200771 EXIT Adventný kalendár Ponorka

O tom, že adventný kalendár nemusí nutne ukrývať iba sladkosti či hračky pre malé deti, vás dozaista presvedčí EXIT adventný kalendár Ponorka od Ravensburger. V tejto krabici na vás čaká 24 okienok, ktoré ukrývajú najrôznejšie záhady a tajomstvo na rozlúštenie. Každý deň v predvianočnom čase tak budete mať spestrený o zaujímavé dobrodružstvo vychádzajúce z princípu únikovej hry. Každý deň sa ponoríte pod hladinu mora av labyrinte opustenej ponorky VEGA budete hľadať symbol, ktorý vám ukáže cestu do ďalšej miestnosti, k ďalšiemu okienku. A každý deň tak môžete preverovať svoje logické myslenie, predstavivosť a kreativitu, a to nielen samostatne, ale aj spoločne s kamarátmi alebo rodinou. Ravensburger EXIT Adventný kalendár Ponorka je určený pre dievčatá aj chlapcov od 10 rokov.



Kľúčové vlastnosti adventného kalendára Ravensburger EXIT Adventný kalendár Ponorka

  • Originálne spestrenie adventného času
  • Adventný kalendár Ravensburger EXIT Potopená Ponorka je na princípe únikovej hry
  • Luštením hádaniek sa posúvate v labyrinte opustenej ponorky VEGA
  • Úlohy preverujú logické myslenie, predstavivosť a kreativitu
  • Skvelé ako pre rodinu, tak aj individuálnych riešiteľov
  • So systémom pomocníkov a možnosťou odhalenia riešení
  • Ravensburger EXIT Adventný kalendár Ponorka je vhodný pre deti od 10 rokov

Tajomstvo potopenej ponorky BEGA odhalí každý

V predvianočnom zhone si môžete užiť množstvo zábavy s adventným kalendárom Ravensburger EXIT Ponorka. Čaká vás každý deň nové dobrodružstvo a napätie obdobne ako v únikovej hre. Kalendár je číslovaný tradične a ukrýva v sebe celkom 24 zákerných a vzrušujúcich úloh. každý deň tak vyriešite jednu hádanku, kadiaľ povedie váš ďalší ponor za objavením stratenej a potopenej ponorky VEGA. V okienku sa nachádza ilustrovaná miestnosť a kartička a hádankou. Nájdite vodítka na vyriešenie tejto záhady.

Úlohy preverujú logické myslenie, predstavivosť a kreativitu

V podkroví u babičky a dedka ste objavili zabudnutú truhlu a vo vnútri sa nachádzal denník kapitána Schmitta. Presne tak, ste sa dozvedeli o potopenej ponorke VEGA. Výskumná plavba prebiehala blízko Bermudského trojuholníka, kde zároveň stroskotala pri strašnej búrke. Posádka sa vďaka bohu stačila zachrániť. Avšak tajné objavy z tej oblasti sa stratili v hlbinách mora. Napadlo vás teda usporiadať expedíciu, ktorá potopenú ponorku VEGU nájde. Teraz ale pred vami stojí veľmi ťažká úloha. Máte zásobník iba na 24 ponorov. Každý deň sa tak môžete ponoriť do hlbín a vylúštiť hádanku. Zistíte tak, kde by ste mali na druhý deň skúsiť svoje šťastie. Odhalením stratených tajomstiev bude vaša expedícia úspešná.

Ravensburger EXIT Adventný kalendár Ponorka so systémom pomocníkov a možnosťou odhalenia riešenia

Ak by sa náhodou stalo, že budete so lúštením v koncoch, nezúfajte, nie je koniec. Adventný kalendár Ravensburger EXIT Potopená Ponorka obsahuje v prvej miestnosti červený plastový dekodér, s ktorého pomocou získate v špeciálnej tabuľke vo vnútri krabice nápovedu. Na každé okienko máte k dispozícii až dve nápovedy. A pokiaľ by ani tie nepomohli, je možnosť objaviť aj priamo riešenia a súradnice nasledujúcej miestnosti. Nápovedy sú k dispozícii aj online.

Balenie obsahuje:
46 kartičiek s hádankami
14 návodných predmetov
plastový dekodér
mini puzzle
povrázok
farbu svietiacu v tme

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 10 rokov
Kód:  HRAkc01618
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005556200771

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01