Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ravensburger 78134 Deň v zoo

4,7 3 hodnotení

Ravensburger 78134 Deň v zoo

Skladanie puzzle je nielen veľmi zábavnou hrou, ale deťom tiež rozvíja hravosť, trpezlivosť, priestorovú orientáciu alebo napríklad logické myslenie. Puzzle by tak medzi hračkami vašich detí rozhodne nemalo chýbať. Vyberať môžete z nepreberného množstva rôznych motívov a tvarov. Majú vaše ratolesti rady zvieratká? Potom im vyberte puzzle s motívom Deň v ZOO, kde nájdu zebry, pandy, tigre a dokonca aj slony. Puzzle Deň v ZOO od značky Ravensburger obsahujú 2 rôzne motívy, každý motív je zostavený z 24 dielikov. Puzzle Ravensburger Deň v ZOO sú vhodné pre deti od 4 rokov. 

Kľúčové vlastnosti puzzle Ravensburger 78134 Deň v ZOO

  • Puzzle Ravensburger s motívom Deň v ZOO
  • Puzzle obsahujú 2 rôzne motívy
  • Každý motív obsahuje 24 dielikov puzzle
  • Rozmery balenia sú 27 × 19 × 4 cm
  • Odporúčaný vek od 4 rokov

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 4 rokov

Stavebnice a puzzle

Počet dielikov 48 ks
Téma Zvieratá

Vlastnosti puzzle

Typ puzzle Klasické
Kód:  HRAif7546
Produktové číslo:  4005556078134
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01