Obnoviť stránku

Ravensburger 3D Stredoveký dom

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ravensburger 3D Stredoveký dom

Zostavte fascinujúce priestorové stavby pomocou unikátnych ohybných, sklopných a hladko zapadajúcich dielikov puzzle. Presnosť každého plastového dielika zaisťuje dokonalú stabilitu bez nutnosti použitia akéhokoľvek lepidla. Výrobcom priestorových skladačiek je svetoznáma nemecká firma Ravensburger. Vytvorte si vlastnú repliku stredovekého domu z priestorového puzzle, ktoré má 216 dielikov a zabaví nielen vaše deti, ale iste aj vás. Vďaka prehľadnému číslovaniu jednotlivých dielikov a ilustrovaných návodov bude zostavenie veže hračkou.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  HRAa1402
Produktové číslo:  4005556125722

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09