Obnoviť stránku

Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash

4,5 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
35,90 €

Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash

Patríte medzi milovníkov obľúbenej počítačovej hry Minecraft? Tak by ste určite mali vyskúšať túto napínavú hru Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash, ktorá zabaví celú vašu rodinu. Cieľom hry je dostať sa z ohnivého Netera.  V tejto hre všakmusíte preukázať svoju odvahu a bystrosť, aby ste sa dostali preč. Vyhrať môžete jedine spoločne, rovnako tak spoločne môžete aj prehrať. Strategická dosková hra ponúka rôzne úrovne obťažnosti a zaistí vám tak nekončiacu zábavu.

Kľúčové vlastnosti stolovej hry Ravensburger 274352 Kooperatívny Labyrinth – Team Edícia

  • Dynamická kooperatívna hra
  • Inšpirovaná počítačovou hrou Minecraft
  • Vhodná pre 1 – 4 hráčov
  • Nie je nutné vlastniť predchádzajúcu hru Minecraft: Builders & Biomes od Ravensburgera
  • Využívajte svoje vybavenie a šprintujte k portálu
  • Pravidlá hry ponúkajú rôzne úrovne obťažnosti
  • Cieľom hry je dostať sa z ohnivého Netheru
  • V tejto hre buď vyhráte všetci alebo prehráte spoločne
  • Obsah: 64-drevených blokov, 8 kociek, 48 žetónov srdiečok, 10 častí herného plánu, 4 karty inventára, 1 karta Piglinov, 20 príšer so stojanmi, 68 kartičiek predmetov, 8 skinov hráčov so 4 stojanmi, 5 žetónov truhlice, 1 na bloky, 1 konštrukčná opora, niekoľko herných pomôcok

Kooperatívna strategická dosková hra inšpirovaná počítačovou hrou Minecraft

Kooperatívna strategická hra Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash je vhodná pre celú vašu rodinu. Inšpirovaná je na motívy známej počítačovej hry Minecraft. Zvládnete uniknúť z Netheru? V tejto hre musíte preukázať svoju odvahu a bystrosť. Jedine tak môžete uniknúť z ohnivej dimenzie.Pripravte sa a porazte hrôzostrašnou mobov, zbierajte vybavenie a plňte miesta, vďaka ktorým porazíte čo najviac protivníkov.  Herné prvky je možné kombinovať s hrou Minecraft: Builders & Biomes kombinovať. Rôzne úrovne obťažnosti totiž ponúknu výzvu, ktorá len tak neskončí. Pozvite svojich priateľov či rodinu a ponorte sa do vzrušujúcej zábavy.

Využívajte svoje vybavenie a šprintujte k portálu, aby ste mohli spoločne uniknúť

A čo je cieľom hry Ravensburger 274369 Minecraft: Portal Dash? Musíte sa dostať z ohnivého podsvetia Minecraftu, Netheru. Využívajte svoje vybavenie a šprintujte k portálu, aby ste mohli spoločne uniknúť. Prejsť budete musieť drsnou krajinou plnou bublajúcej lávy, zbierať užitočné vybavenie a cenné bloky. To všetko musíte stihnúť, než na vás zaútočia miestni Piglini.Stratégia a bystrosť vám umožní dostať sa z Netheru preč.  Množstvo príšer, krajín a vybavenia zaisťuje maximálnu rozmanitosť. V tejto hre buď vyhráte všetci alebo prehráte spoločne. Vyhrať môžete tak, že pôjdete cestou herného plánu, odkryjete portálový pás a porazíte bossa, ktorý vás bude čakať. Aby ste odkryli portálový pás, musíte najskôr splniť všetky 3 úlohy Piglinov.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Minecraft

Typ produktu

Typ produktu Dosková hra

Základné

Hrateľnosť Základná hra

Jazyk

Jazyk Čeština, Slovenčina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Strategická, Rodinná
Subžáner (téma) Motív filmu/hry/knihy
Herné mechaniky Kooperácia

Čo musíte vedieť

Určenie Pre všetkých
Vhodné od 10 rokov
Kód:  HRAkc01765
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4005556274369

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03